Gran Turismo Sport - mégse lesz béta

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 20.
  • Hír
Link másolása
Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital vezetője és a Gran Turismo-széria atyja a Videogamernek elárulta, elmarad a korábban beharangozott Gran Turismo Sport bétateszt.

Eredetileg most tavasszal kellett volna elrajtolnia a Gran Turismo Sport korábban beharangozott bétatesztjének, de a Polyphony  szépen csendben elsunnyogta azt. Nem véletlenül, a sorozat atyja, Kazunori Yamauchi ugyanis tegnap a Videogamernek megerősítette, szinte biztosan elmarad a játék próbaköre.

Yamauchi sűrű bocsánatkérések közepette ugyanis elárulta, ahhoz, hogy tartani tudják az őszi premiert, le kell mondaniuk a korábban beharangozott bétáról. Annak előkészületei ugyanis rengeteg erőforrást és időt igényelnének, de ha törlik azt, akkor közel három hónapot nyernek.

Az új GT 137 autót vonultat fel, amelyeket 19 helyszínen és 27 pályán lehet majd meghajtani. Köztük lesznek olyan új lokációk is, mint a Northern Isle Speedway nevű oválpálya és a tokiói utcai verseny.

A játék november 16-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

36.
36.
Falcon
Gt4 a csucs volt anno de azota csak egy ps2 es játék hd verzioját foltogatják! remélen senki nem veszi meg az ujat sem mig nem képesek motorhangokat shift 2 minöségre megcsinálni meg belsö nézetet
35.
35.
Angelwing
Megvettem a GT 5-öt na az csalódás volt. Utána megvettem a GT6 már csak azért is! És az szerintem egész jó lett, pláne hogy magyarul jelent meg. Nagyon sok olvasni való információ van benne a kocsikról. Grafika is jobb lett a GT 6ban igaz nem sokkal, csak finomítottak rajta, de reális színek vannak benne, és még az tetszik hogy nem olyan színes cukormáz mint a többi autós játék mint például a Driveclub. Pedig az is megvan és szép játék de a GT grafikája jobban tetszik a realitás miatt. Na majd meglátjuk novemberben. Valszeg megveszem és úgy alkotok majd véleményt róla.
34.
34.
dzsiádzsó
#32: Ne haragudj, de nem temetjük, én főként a múltról beszéltem, az pedig siralmas az elmúlt 10 évben. Sport-ról, amit láttam kiábrándító, papír hegyek, papír növényzet, alacsony rez textúrák, mi sem bizonyítja jobban, hogy valós fotókra lehet rárenderelni a kocsikat, ha jól értettem a fotó módban, ennyire szép a játék, ennyire bíznak a grafikai motor képességeibe. Amit láttam Ps3 szint, ez nem baj, engem a demó-k sose érdekeltek, teljes játék még akár új motort is kaphat stb stb. csak megint ott vagyunk, hogy 3 éve van PS4 GT meg még sehol...
30.
30.
dzsiádzsó
#29: Mondjuk úgy a T10 az elmúlt 10 évben 7db teljes értékű Forza-t adott ki, a Poly 2-t, ami igazából félkész benyomást keltett minimum egy esetben.
Valami nagyon nincs rendben, a GT 4 sztm minden idők egyik legjobb autós játéka volt, a 3 is tetszett, de 4 tökéletességig volt csiszolva, azóta elfelejtettek fejleszteni, vagy mi van? Ugyanazt kell megcsinálni, csak HD-be és új autókkal, ha akkor ment nem értem most miért nem, még akkor se, ha a Poly relatív kis csapat, ennyi idő alatt 2 játék, ilyen minőségben nevetséges egy ilyen múltal rendelkező fejlesztő esetén.
Gyanítom a japcsi mentalitás a gond, engine problémák lehetnek és nem nagyon akarnak külső segítséget, fafejűen megoldják házon belül, illetve úgy néz nem oldják meg.
29.
29.
Mekee85
#14: Figyu, tekintve hogy eddig ezta 100autos demot sikerült csinálni, ami nemmellesleg teljes áron lesz...
A fotomod az brutális jo, maga a jatek az ps3 szintű.
Szoval azé egy autofoto szimulátorért elkérni egy teljes játék árát, az erős.
És ehez hozzá tartozik h mig ezeknek sikerült ezt összehozni addig t10 kiadott egy fm6 ot, egy horizons2 t, meg egy pc-s forzát.
25.
25.
cannondale
Ősszel meg bejelenti, halasztja február...stb
24.
24.
cannondale
Melyik autósat ajánljátok, helyette addig?
Köszi.
20.
20.
NECROSMOKE
17.
17.
szoszderemo
#16: 14-re ment volna a válasz! bocs.
14.
14.
Angelwing
#12: Egy félkész játékra vettek követ, és írjátok le! Aztán amikor meglátjátok készen meg ámultok és a saját képetekbe hazudtok hogy én bíztam benne és tudtam hogy jó lesz. És rohantok elsőként megvenni a boltba. Én azt mondom hogy majd a kész játékot szapuljátok ha rossz lesz! És ne döntsetek elhamarkodottan. Igazam van vagy igazam van?
12.
12.
Mekee85
#11: tökéletesen szívemből szoltál :D
vicc kategória, komolyan
9.
9.
delphijos
Szerintem nem véletlen hogy nem lesz beta...
7.
7.
szoszderemo
#6: http://i.imgur.com/seBAUjf.jpg

Ezt a grafikát nem a youtube rontotta le. Ezt semmilyen tv ne fogja javítani. Ez úgy ronda ahogy van!
6.
6.
Chelseafan1989
#1: A forzak nagyon jók főleg a 6 de ezt a GT-t még senki nem próbálta senki nem halotta az autók hangját azok közül akik ezt írják.
A grafika az meg olyan, hogy egy youtubos stremelés sosem lesz olyan mint amit majd te otthon a tv előtt ülve látsz.
Várjuk még ezzel nem hiszem hogy ennyire maguk alatt vágnák a fát.
5.
5.
NECROSMOKE
Kar, hogy kimarad a beta, de remelem, hogy utos lesz :)
A 137 auto az nem tul keves? Vagy csak en gondolom igy?
O___O
3.
3.
Angelwing
Azért kétség kívül ez a legszebb Gran Turismo idáig
2.
2.
Sullivan92
jó, akkor ez a rész nálam kuka.... porszívó hangok, nincs béta és egyéb bajok...
1.
1.
dzsiádzsó
Ez GT széria nagyon el van átkozva a ps3 óta, Forza rendre jön, nem is rossz, sőtt Horizon (még ha Test Drive kopi is) egész jó lett. Most már a GT free roam játékán kéne gyönyörködnünk, nem az egyszer érkező teljes értékű GT demójának a bétájának a lemondásán károgni. Kicsit gáz, nem tudom mit csinálnak a Polynál, illetve tudom mit nem, mert hiába teltek el nagyon hosszú évek, teljes értékű GT még előző genen se volt, még a 6 is teli volt standard kocsikkal, lassan töltött be, érezhető volt, hogy egy matuzsálem és minden elemébe egy korábbi generációs szisztémát követett, egyszerűen elavult volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...