Syberia 3 - megérkezett az első videónapló

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 20.
  • Videó
Link másolása
Bejelentése óta igencsak hosszú utat járt be a Syberia 3, az eltelt évek ellenére azonban még mindig nagyon keveset tudni a folytatásról. Ebben segít most nekünk a harmadik rész első videónaplója.

A Syberia harmadik részét először 2012-ben jelentették be, majd hosszas csönd következett. Legutóbb tavaly szeptemberben érkeztek biztató információk, aztán újabb információ nélküli időszak következett. Ennek valószínűleg vége, egyrészt a játék kapott egy új videónaplót, másrészt a tervek szerint idén decemberben boltokba kerül a harmadik felvonás, így valószínűsíthető, hogy sűrűbben érkeznek majd az anyagok is.

A játék PC-re, Macre, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

Kaptunk némi gameplayt is:

7.
7.
felegyi
Anno 13 évesen játszottam, bitang nehéz volt... de amikor megoldattam a dolgokat, nos ritka alkalmak egyike amikor büszke vagyok magamra :)
5.
5.
_Tappancs_
4.
4.
aordog
Remélem megmarad a stílusában és a feladatok is megmaradnak a megfelelô nehézségi szinten! Emlékeim szerint 2006 környékèn toltam az elözô részeket, de engem akkor nagyon megragadott. A Still Life is jó volt, de ez számomra valahogyan jobban hatott!
Ebben a point&click stílusban a Syberia magasan a mezônyt képviseli. Abszolut beszerzôs darab!!! Aki az elözô részeket nem játszotta...az mindenképpen pótolja! A feladatokat pedig magunktól érdemes megoldani...több napos kikapcsolódás! És a zenéi....Istenem!!!
3.
3.
DarkLord
Ez tuti ütni fog, aztán tényleg jöhetne , majd egy trilógia kiadás felturbózva az 1-2-vel egy csomagban :) De ne legyünk telhetetlenek, mert még mai szemmel is csodálatos az első és második része is. Meg aztán tudott anno még többszöri végigjátszásra is könnyeket csalogatni az emberből.
2.
2.
Batman
Lara Croft "kihívója" remélem isteni játék lesz.
1.
1.
Raizen25
Na ebből 1 remasterd de jó lenne :D imádtam mind 2 résztét
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...