Jöhet még egy kis Syberia 3?

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 22.
  • Videó
Link másolása
Hosszas vergődés után hamarosan végre révbe érhet a 2009-ben bejelentett Syberia 3. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a napokkal ezelőtti fejlesztői napló után egy gameplay trailert is tudunk mutatni.

Nem mondható problémamentesnek a Syberia 3 fejlesztése, hiszen a hét évvel ezelőtt bemutatott harmadik rész lényegében évek óta pengeélen táncolt. A fejlesztésért felelős Microids azonban kilábalt a bajból, megtalálta a problémák ellenszerét, így ha minden jól megy, akkor a Syberia 3 most decemberben végre boltokba kerülhet, méghozzá PC-re, OS X-re, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, iOS-re és Androidra is.

8.
8.
Hiláriusz
Huuuuu na már mióta várok erre a játékra édes Istenem. Imádtam az előző két részt, műfajűban ki merem jelenteni hogy a legjobb játéksorozat. Jöjjön csak ez a 3. rész is :)

Szeretnéd ezt a játékot olcsóbban beszerezni, mint az alapár? Vagy akár más játékot? Látogass el csoportunkba ahol nap mint nap friss játékakciókról értesítünk benneteket! :) https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/?fref=ts
7.
7.
ha olyan tartalmas es hangulatois mint elodje, akkor varos
6.
6.
KopyAti
Agymunka is kell hozzá, nem is kevés! ;)
5.
5.
A Pulyka
#4: #3 Koszonet! Akkor be is szerzem, mert szemezgettem vele regebben.
4.
4.
Gorrister
#2: Hát az első két rész az tulajdonképpen egy sztorit mesélt el csak ketté volt szedve. Van egy olyan érzésem, hogy a 3. rész nagyon sok mindenben fog építeni az előzőekre úgyhogy szerintem mindenképp told végig azokat is.
Az első rész platform listája az alábbi: Windows, PlayStation 2, Xbox, Windows Mobile, iOS, Nintendo DS, Android, OS X, PlayStation 3, Xbox 360.
3.
3.
Vito01Zoli
#2: De. Androidra letölthető. (Tablet vagy telo)
2.
2.
A Pulyka
Van ertelme belecsapni anelkul hogy jatszottam volna az elodokkel? Mert ha jol tudom azok pc-n kivul nem jelentek meg masra.
1.
1.
aordog
Ezek a kèpsorok voltak a fejlesztôi naplóban is...tehát csak meg lett vágva!
De sebaj! Az anyag várós!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...