Visszatért a Star Wars: Battlefront próbaváltozata

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 23.
  • Akció
Link másolása
Ha még nem volt szerencséd a Star Wars: Battlefronthoz, itt az alkalom, hogy pótold a játékot. Az Electronic Arts ismét elérhetővé tette az ingyenes próbaváltozatot, így pár óráig kötetlenül lövöldözhetsz benne.

A négy óra játékidőt biztosító próbaváltozat még a hivatalos Star Wars-napon mutatkozott be, azzal a lehetőséggel azonban csak aznap élhettek a játékosok. Most úgy néz ki, tartósabban is velünk marad az akció, amit az Originen érhettek el a Titanfall, a Battlefield 4, az Unravel és a The Sims 4 kipróbálható verziója mellett.

A Star Wars: Battlefront azért került a hírekbe a múlt héten, mert az EA Studios vezetője elárulta, hogy a kampányt a közelgő The Force Awakens-premier miatt hagyták ki a játékból. A szavai alapján azonban elképzelhető, hogy a jövőre esedékes folytatásnál már pótolják ezt a hiányosságot, miután a kiadó azt gondolja, hogy az FPS-ek zsánerében legalább annyira fontos az egyjátékos rész, mint a multi.

14.
14.
Ruuny
Sziasztok.
Xbox one letoltheto es hogyan?
13.
13.
Chullent
#12: Ha megnézi az ember a psn-en vagy a live-on elég húzós áron vannak még a régi részek is akció nélkül!
12.
12.
delphijos
#11: A fizikai lemez árával nem vagyok képben, de a COD is már vagy 3x volt akciózva a PSN-en.
11.
11.
#10: De valamiért mégis 10 ruppó...érted más játék nem szokott 10 lenni akkor se ha annyira sikeres, lásd COD, ami tök mindegy hogy mekkora fos, viszik mint a cukrot és mindig tartja az árát.
10.
10.
kastorhun
#1: Bukta?
A fenéket lett bukta, pont hogy rohadt sikeres lett.
9.
9.
PS4-re 10.000 HUF már a CD Galaxisban, 2 hónappal a megjelenés után már olcsóbb volt 13 körül store-ból, aztán minden hónapban azóta olcsóbb valahol 15-11 ezer körül...
8.
8.
Gamer70
Én letöltöttem játszottam vele 10 percet aztán kuka,1 lyukas garast nem ér!!!
7.
7.
gomba56
#5: Elolvastam a hírt, kinyilvánítottam a véleményem!
5.
5.
4.
4.
mestermagyar
Már a demót is hírértékű marketingfogássá teszik.
3.
3.
Omg, 36 gigát töltsek le 4 óra játékért? Oké, biztos hogy az átlagnak gyorsabb nete van mint nekem (12mbit), de ennyiért nem fogok ilyen sokat tölteni. Min. 24 óra lehetne.
2.
2.
gomba56
Én messziről elkerülöm ezt a játékot! valahogy nem érdekel!
1.
1.
dcba
Szornyu, h hogyan vergodnek ezzel a jatekkal. Ennyire bukas lett? En anno csak a betaval jatszottam, de mar akkor tudtam, h DLC fest lesz az egesz es igazam is lett. A Season Pass kb annyiba kerul mint az alapjatek. Kar erte, mert alapbol jol szorakoztam a beta-val es a grafika az vmi szeduletes volt es orom volt hallani azokat a hangokat a filmbol. Mondjuk en mindig kockazatosnak tartom, h penzt adjak egy multi only jatekert, amit csak akkor tudok jatszani, ha a vilag tobbi reszen masok is ugy gondoljak, h jatszak, kulonben csak nezegethetem a menu-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...