Felújított változatot kaphat a Hitman: Blood Money

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A Twitteren feltett rajongói kérdésre megerősítette az IO Interactive, hogy már korábban is fontolóra vették a Hitman: Blood Money-remastert, de jelenleg az új, epizodikus vadonatúj részre koncentrálnak.

A 2006-ban megjelent Hitman: Blood Money a sorozat egyik legkedveltebb epizódja, így nem meglepő, hogy az egyik rajongó is szívesen látná új köntösben a részt. Rá is kérdezett az IO Interactive-nál, a fejlesztők pedig a Twitteren reagálva elárulták, korábban már fontolóra  vették annak lehetőségét, hogy újrahangolják a Blood Money-t, de egyelőre rendre elvetették azt. Ráadásul most minden erejükkel az új Hitman-játékra koncentrálnak.

Nem ez lenne az első Hitman: Blood Money-feldolgozás, hiszen 2013-ban a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent Hitman HD Trilogynak is része volt a játék.

Az új Hitman következő epizódja, a Marrakesh hamarosan elérhető lesz.

11.
11.
dante92
#9: Nekem az első nem tetszett, viszont a 3. nagyon király volt! Csak rövid. A Blood Money a harmadikhoz képest nem sokat újított, de én abba a részbe 100+ órát raktam (ami nálam bizony hatalmas szó!)
10.
10.
McDuff
Csak azért lenne igény megint a Blood moneyra mert azota se sikerült nekik legalább azt ujra megcsinálni amiben az a rész jó volt! Absolutionben többet elvettek mint amit adtak,és ez az új rész se találta még meg magát,egyértelmű hogy mindenki a Blood moneyért sír.
9.
9.
Raam989
#6, #7
Felreertes ne essek, jo jatek volt a blood money, csak a sorozatban ott ereztem eloszor, hogy kezd megfaradni a koncepcio. Az absolution probalta kicsit felfrissiteni a dolgot az akcio es filmszeru orientacioval, tobb-kevesebb sikerrel (nekem ez a resz is tetszett, de csak kicsit jobban mint a blood money).
Az en szemelyes kedvencem az elso harom resz a maguk dzsungeles, havas-ninjas es a meszarszek partys palyajukkal.
7.
7.
dante92
#2: Ha szerinted a Blood Money volt a mélypont akkor az Absolution mi számodra?

Egyébként a kedvenc játékom, de nem hiszem, hogy kéne belőle Remastered. Elvégre igen, a HD Collection tagja. Ne legyen ez is RE4 sorsú (mondjuk akkor is kijátszanám még 20x)
5.
5.
markoci555
Én még csak a legelső részt vittem ki a Hitman sorozatból, és szerintem arra iszonyatosan ráférne egy ilyen jó kis remasteres cuccos, nem a grafika miatt, hanem így a mechanikáját, mesterséges intelligenciát ilyesmiket kicsit meg lehetne dolgozni, valamint volt pár bug is. Nagyon szívesen kivinném újra.
3.
3.
GAMEROD
A legjobb rész a Blood Money volt, iszonyúan el lett találva a hangulata, jó is lenne újra belökdösni a Redneck-eket a krokodilok közé :D
2.
2.
Raam989
Miert pont ez a resz? Szerintem a sorozat melypontja volt a blood money. En az elso resz tisztesseges felujitasanak jobban orulnek...
1.
1.
crytek
Jó hír várjuk. Majd az akkori aktuális SE bundleba behuzzuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...