E3 2016: A Gears of War 4 is ott lesz

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 23.
  • Hír
Link másolása
Persze ez nem meglepő. Minden bizonnyal a Microsoft konferenciájának egyik legnagyobb durranása lesz a The Coalition fejlesztésében készülő negyedik Gears of War.

Phil Spencer, az Xbox-részleg  vezetője a Twitteren erősítette meg, hogy bár még rengeteg a tennivalójuk, kezd összeállni az idei E3-as műsoruk. Spencer bejegyzése szerint a csapat már tartott egy belsős próbakonferenciát, ami nagyon jól sikerült.

Aztán a Gears of War 4 producere és a The Coalition alapítója, Rod Fergusson is beszállt a beszélgetésbe. El is árulta, hogy a nemrég bétatesztelhető negyedik Gears of War is részese lesz a shownak, ráadásul új tartalmakat is kapunk majd, ami jó eséllyel az eddig csak egyszer látott egyjátékos módot takarhatja.

A Microsoft június 13-án, magyar idő szerint 18:30-kor kezdi E3-as konferenciáját, ami valószínűleg nem csak a cég játékairól, de az új Xboxról is szólni majd.

12.
12.
UncannyDante94
#11: Ugyanez!! Teljesen egyetértek veled!:)
11.
11.
HunRaptor
#5: Ha már olyan lesz mint a 3. akkor nagyon megérte mert fogok tudni rendesen GOW-ozni a ONE-on. Mert az 1. multija nekem nem az igazi.És amit a béta nyújtót játszhatóság szempontjából az igen meggyőző. A grafika tényleg picit gáz. De ha ez kell hogy ilyen játszható legyen,ámen.
10.
10.
UncannyDante94
#9: Igazad van,én is jobban örültem volna pl a pendulumi háborúrnak vagy az E-daynek.
DE én nagy GEARS b*zinak vallom magam, és bízom benne h nem lesz kudarc,és min. a judgmentnél jobb lesz.
A hírhez meg csak annyit hogy..GEARS OF WAAAR !!!
https://www.youtube.com/watch?v=cpbPDp1EVZY *.*
9.
9.
dzsiádzsó
#6: Igazából, ha a pendulum háborút, vagy magát az E-day-t dolgozták volna fel 1000x izgibb story lenne, mint a mutálódott Locustok és Marcus fia és Sera bolygó meg bla bla bla, mint valami rossz amcsi mainstream mozi saga 20. részre, nekem ez kapufa, de tételezzük fel isten király lesz a story, attól még a többi állításom tartom és nevetségesnek látom ilyesmit letenni a nagyérdemű elé. Ez a sorozat ennél többet érdemelt volna.
8.
8.
PaprikaJancsi
#7: Majd ha megjelenik, és tényleg szar lesz a sztori aláírom. De még nem.
7.
7.
kopic
#6: Szóról-szóra igaza van. Hagyni kellett volna az egeszet a fenébe, igy csak megjobban tönkreteszik a sorozatot, SZERINTEM.
6.
6.
PaprikaJancsi
#5: Klisé folytatást ? Végigvitted ?
Ha nem akkor minek járatod a szád ?
5.
5.
dzsiádzsó
Lényegében fogták a GoW 3-at, alárakták a UE4-et, felhúzták közepesre a grafikát, csináltak egy már most unalmas klisé folytatást, miközben GoW storyja messze túlmutatott ennél, valamint egy public bétával ezt még a nagyközönség elé is merték tolni.
Nem tudom mi a nagy durranás,egy 5 évvel ezelőtti játékon, csak azért nem remastered lesz mert, új pályákon fog játszódni, új storyval.
4.
4.
McDuff
Utolsó esélye hogy a nagyközönség előtt villantson,a bétával ez nem sikerült.
3.
3.
PaprikaJancsi
Annyira várom :)
Az eredeti trilógiát is imádtam.
2.
2.
kopic
Minden bizonnyal a Microsoft konferenciájának egyik legnagyobb durranása lesz

Hat remelem hogy nem igy lesz. Nem tunik nagy szamnak, pedig szeretem a cimet.
1.
1.
Seggeszkexkluzív
Remélem a kampány télleg jó lesz, igaz nem sokat láttunk belőle, de nekem bejön az új stílus.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...