Bemutatkozott a Pro Evolution Soccer 2017

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 25.
  • Bejelentés
A Konami néhány screenshot társaságában bejelentette, hogy folytatódik a Pro Evolution Soccer-sorozat, egyúttal pedig azt is felvázolta nagyjából, hogy mit ígér nekünk az idei epizód.

A Pro Evolution Soccer 2017 PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni ősszel, és bár a konkrét részleteket az E3-ra ígéri a Konami, a kötelező és általánosabb hívószavakat már most elpuffogtatta a cég.

Ez alapján komolyabb tartalmi változásokra most sem kell számítani, a készítők a játékmenetet és a látványt finomítják tovább. Rágyúrnak a labdakezelésre és a passzjátékra, az animációkra (beleértve a kapusok reakcióit és mozgását), és a taktikai lehetőségekre is. Természetesen a grafikán is turbóznak a srácok, de a legérdekesebb fejlesztésnek az adaptív mesterséges intelligencia tűnik, ami kiismeri a játékodat a meccsek során.

Az első képeket a galériánkban találjátok, katt a fenti képre!

18.
patka21991
#15: Csepegtetik? Három évig kb... Aztán előveszik a 3-4 évvel korábban kicsiszolt "motort" és azt felhúzzák grafikailag, és eladják újként, s ezt fejlesztik még két évig. Ez a PES.
17.
Beniciodeltoro
#16: Elég nagy X lesz, és jöhet a bünti mint az Angoloknál, az Olaszoknál, a Sapanyoloknál, a Németeknél, és a Portugáloknál.
16.
kopic
Remelem, hogy a Real szarra veri az Atléticot szombaton !
15.
Beniciodeltoro
#12: 10#
Rásegítéssel szinte minden lövést kivéd a kapus, de ha kapáslövés, vagy bepassz akkor minden kapura mért lövés gól
Advencedre állítva szinte az össze kapufára megy, ott se kell sokat védeni.
Manuálra izgis, de ott se sokat véd a kapus, ott még jobban lepkézik, de lutris legalább.
12#
Nagyon darabos, még a másod osztályban se olyan béna pöcsök hogy ne tudjanak csinálni egy testcselt.
Ráadásul a kapáslövéseknél néha jó lenne eltalálni a kaput egy premier ligás játékosnak, valamit javíthatnának mert ez egy vicc amit a Fifa tol évek óta.
Dobják össze a pénzt és FIFAPES18-al adjanak ki egy olyan játékot ami licenszben, stadionban, grafikában, animációban, feelingben hozza végre az igazi focis játék élményt.
Mindenki tudja, ennél többet tudnának, de abban nincs pénz, ha nagyot durrantanának, mindig csak csepegtetik, ez az undorító, csak a lóvé. :(
14.
vanpear
#13: Nincs, a félpályán fel kell rúgni az ellenfelet, csak az marad. :D
12.
vanpear
#10: Igen a FIFA mozgás kicsit darabosnak tűnik a PES-hez képest. PES-ben szerintem jobban lehet taktikázni a formációval, meg a cserék is jobban érződnek benne.
10.
Beniciodeltoro
#9: Szerencsére én sok ilyenbe nem futottam bele a PES16-nál, mert ketté törtem volna a lemezt.
Az lenne jó a játékosoknak ha PES-esedne a Fifa egy kicsit, és ne úgy mozogjanak benne mint az öregek otthonában.
A PES-nek pedig a stadionokra kéne rágyúrni, meg a közönségre, az előbbiből elég kevés van, az utóbbi meg elég ronda lett.
9.
vanpear
Bőven tudnának még mit csiszolni a játékon. A les szabályon például, a 2015-ben tragédia volt, 2016-ban már csak nevetséges, kiderül 2017-ben meg e tudják értelmesre csinálni.

https://www.youtube.com/watch?v=GGgCQ12x61M

https://www.youtube.com/watch?v=PsXjfA2ASlw
8.
Beniciodeltoro
Több animációval feltudnák turbózni a játékot, gondolom sokat a gameplayen nem tudnak finomítani.
Lehetnének átvezető videók a meccsek között amikor nyomjuk a liga bajnokságot, nagyon jól meglehetne csinálni ezt,lenne hangulata.
7.
Putin csodás arccsontja
Ti miről?

A legutóbbi sokkal, de sokkal jobb lett, minden tekintetben, mint a 2015. A Fifa is fejlődik, bár az a gameplay számomra vicc kategória még most is.
6.
Batman
#5: A pina se változik, soha mégis imádjuk.
5.
Palack20
Igazat adok én is lassan ezek a szimulátorok olyanok lesznek mint pl a COD... igérgetnek aztán meg alig változik valami...amíg drasztikusan nem áll meg a fogyás eladásba én nem várok semmi komoly fejlődést sajnos.
4.
MikelGun82
Ennek is lesz demója, majd eldől, az ea is csak igérget, aztán....
3.
gorgo
Mindig megy a duma hogy mit javítanak és mikor meg kész a játék és meg veszik az emberek jön a nagy csodálkozás hogy semmi vagy csak pár apró dolog változik,nem csak a grafikát kéne fejleszteni,van még ott ezer apró részlet .is.
2.
Seggeszkexkluzív
#1: Nem is lenne baj hogy minőség nem változik, dehogy az ára sem.
1.
respectpele10
Hát nem is tudom. Szerintem innen már csak lejtmenet lesz ez a játék. (Jó pár éve már az is szerintem)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...