Pro Evolution Soccer 2017 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2016-ban sem maradunk Pro Evolution Soccer nélkül!
Típus:

Íme, az év legnézettebb videojátékos trailerei

Ha év vége, akkor toplisták: most éppen a YouTube tette közzé, hogy melyek voltak az idei esztendő legnézettebb videojátékos előzetesei. Nem, nem a Call of Duty: WWII győzött, és a Battlefront II sem tudott labdába rúgni.

Maradona a Pro Evolution Soccer nagykövete lett

Diego Maradona márciusban még be akarta perelni a Pro Evolution Soccer-sorozatot jegyző Konamit, amiért a kiadó engedély nélkül tette bele a legutóbbi játékába. Mostanra sikerült kibékülniük a feleknek - sőt!

Pro Evolution Soccer 2017 - itt az ingyenes verzió

Ha eddig nem próbáltad ki a Pro Evolution Soccer 2017-et, itt egy visszautasíthatatlan ajánlat. A Konami fellőtte a focis játék trial változatát, amely kilenc csapatot és két stadiont tartalmaz. Még multizni is lehet.

FIFA 17 vs. Pro Evolution Soccer 2017

Idén párhuzamosan teszteltük a FIFA és a Pro Evolution Soccer aktuális részét, hogy teljes képet kapjunk a különbségeikről. Egészen más irányba tart a két sorozat, ez nagyon hamar egyértelművé vált.

Brit toplista: még mindig vezet a BioShock

A múlt héti triumvirátus kirobbanthatatlan volt a dobogóról, így a frissen érkezett Destiny-kollekció csak a negyedik helyet csípte meg. Az aranyérem továbbra is a BioShock: The Collection nyakában fityeg.

Brit toplista: a BioShock-kollekcióé az arany

Meglehetősen sűrű volt az elmúlt hét játékmegjelenések szempontjából, több olyan cím is a boltok polcaira került, amely esélyes lehetett volna az aranyéremre. Végül a BioShock: The Collection lett a befutó.

Megint csúnyább a Pro Evolution Soccer PC-n

A Konami idén is eljátszotta azt, amit tavaly: egy félig új, félig pedig előző generációban ragadt Pro Evolution Soccer 2017-et jelentetett meg PC-re. A steames értékelések ezúttal sem kímélik a játékot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik ez a hét a játékosok számára, érkezik az első Xbox Play Anywhere-cím, kapunk két sportjátékot, és néhány megcsúszott port is befigyel majd.

Tölthető a Pro Evolution Soccer 2017 demója

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Pro Evolution Soccer 2017 demója, a kipróbálás lehetőségétől egyedül a PC-sek esnek el. Kilenc csapattal, két különböző stadionban focizhatunk a megjelenésig.

GC 2016: Hamarosan itt a PES 2017 demója

A Gamescomra időzített trailer mellett a Konami elhintette, hogy augusztus 24-én élesedik a Pro Evolution Soccer 2017 demója az európai régióban, melyben kilenc csapat és két stadion kap helyet.