A Doom után jöhet az új Quake?

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 26.
  • Pletyka
Link másolása
A Wolfenstein és a Doom után adja magát, hogy a Bethesda a Quake-et is feltámassza. Az első árulkodó jelek fel is ütötték a fejüket, az id Software honlapján ugyanis felbukkant egy álláshirdetés.

A Bethesda és csapatai mind a Wolfenstein: The New Orderrel, mind a nemrég megjelent Doommal bizonyították, hogy a nosztalgialázt meglovagolva is képesek úgy visszanyúlni a gyökerekhez, hogy közben kellő modernizálást is eszközöljenek alkotásaikon.

A sormintából következik, hogy a Quake lesz a cég következő nagy visszatérője, és nem kizárt, hogy az id Software már dolgozik is a sorozat feltámasztásán. A stúdió honlapján ugyanis felbukkant egy álláshirdetés, amiben olyan szakembert keresnek, aki olyan legendás játékokon dolgozhat, mint a Doom vagy a Quake. Mivel előbbi hetekkel ezelőtt új résszel jelentkezett, nem nehéz arra gondolni, hogy a Quake lehet a következő feladat a csapatnál. A találgatást az is erősíti, hogy a honlapon található álláshirdetések között csak egyben hangsúlyozták ki a két játékot.

17.
17.
Heldengeist
#16: A Q3 multi gyakorlatilag a Q4 multi, vagyis egy Q5-be legfeljebb azt kellene átmenteni. Engem inkább az érdekel, hogy a single a Q4 történetét folytatja-e, mert ahogy azt befejezték, eléggé kíván egy folytatást.
16.
16.
#15: Már az is önmaga paródiája sajnos. Nem is értem, egy jól működő játékot tettek tönkre pillanatok alatt. Megérdemelne ez a sorozat is egy igazán jó multis részt, csak nem tudom képes lenne-e bárki is normálisan kivitelezni. Lásd Doom, az id lazán lepasszolta más cégnek a többjátékos rész elkészítését.
15.
15.
rayden02
#14: Én is így gondolom, arra ott van a Quake Live!
14.
14.
#12: Esélytelennek tartom, hogy egyáltalán elérjék, nem hogy megugorják a Q3 multi színvonalát.
13.
13.
Wolverine
Na igen ezek azok a címek a Doom-al együtt, ami akármikor, akárhány év kihagyás után is bukkannak fel, az ember mindig tudja mire számítson és biztosra hozzák is a kötelezőt, akármikor is jön ez két dinamit. :)
Hiába a sok fps cím manapság, ennek a műfajnak az alfái és omegái mindig ők lesznek és mikor jönnek mindent elsöpörnek az útjukból, legyen az fps vagy bármilyen más game.
Remélem a Quake is hozza, legalább azt vagy még többet is, mint a mostani Doom és akkor elégedettek lehetünk.
12.
12.
SLi
közben már játszható az Unreal Tournament 4 is, jön a quake is, lesz választási lehetúség bőven
11.
11.
Seggeszkexkluzív
Agya aa videójátékos atyaúristen hogy 2-4 cyborgos goth sci-fis vonalat viszik tovább. De ha az első részben lévő misztikus-horror-fantasyt hoznák vissza az is jó lenne.
9.
9.
strike19
#4: Legnagyobb baj az ,hogy a Star Wars licence a EA-nél van.Ők ha csinálnak valamit akkor is Frosbite engine fogja hajtani.
Egyébként quake 3 engine érdekessége volt abban az időbe ,hogy nem hack "n" slash és platformer játékoz találták ki.
Jedi Knight-be még is müködött.
7.
7.
Neo1989
5.
5.
latabar
"Az id Software mind a Wolfenstein: The New Orderrel"
Lehet én emlékszek rosszul, de az új Wolfot nem a Machine Games csinálta?
4.
4.
mdr88
Csináljanak csak új Quake-et... aztán csapathatnak egy új Jedi Knight-ot is, ami persze nem ettől a kiadótól és fejlesztőtől származik, csak ha már az előző két JK a Quake 3 motorját használta nyugodtan pattinthatna belőle valaki egy reboot-ot :D
Tudom, tudom.... de a remény hal meg utóljára :)
3.
3.
CallingAllCars
Na erről van itt szó gyerekek.. már mióta várom a folytatást MATTHEW KANE BACK!! :)
1.
1.
McDuff
A 2-t nagyon szerettem,de a 4-t is bírtam, egy hasonlóra befizetnék, csak új köntösben és legalább annyi vérrel mint a Doom-ban :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...