Élőszereplős előzetest kapott az új Deus Ex

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 26.
  • Videó
Link másolása
2027-re valami elromlik. Az implantációval élő emberek hallucinációktól szenvednek, hajlamosak elveszíteni az önuralmukat és ok nélkül megtámadnak másokat. Milliók halnak meg, a többiek, a "természetesek" félnek.

A globális katasztrófát megelőzendő törvényt hoznak, amivel megpróbálják helyreállítani a rendet. Szegregálni kezdik az implantátummal élőket és a többi embert, és az alábbi élőszereplős videó ezt a felállást vezeti fel nekünk, méghozzá igen hangulatosan.

A Deus Ex: Mankind Divided augusztus 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Aki az Xbox Store-ban rendeli elő a játékot, megkapja ajándékba az Xbox One-on is játszható Deus Ex: Human Revolutiont és annak DLC-jét, a The Missing Linket. Az akció limitált ideig él, és a kódokat már nem sokkal az előrendelés után kiküldik, 7-10 napot kell rájuk várni.

2.
2.
BloodyDeath
Hogy én ezt a játékot menyire várom!!! Nem az én stílusom, de a Human Revulotion-re majd 2 évig köpködtem míg olcsón meg nem vettem. Aztán nagyon durván magába szippantott. Elsem tudjátok képzelni, hogy menyire fáj a lelkel, hogy nem játszhatok ezzel az alkotással. Már megvettem egy special edition kiadást, és nagyon remélem, ha nem is lessz jobb, mint az említett játék, de legalább lessz olyan jó.
1.
1.
logic5
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem egyre jobban bejönnek az élőszereplős cuccok. A Quantum Break-ben is zseniálisat alkottak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...