E3 2016: Az idei expót is kihagyja a Cyberpunk 2077

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 26.
  • Teaser
Link másolása
A CD Projekt RED már most leszögezte, hogy nem lesz kint az E3-on a Cyberpunk 2077. Jó esély van rá ugyanakkor, hogy a csapat képviselteti magát az expón, és egy meglepetésbejelentéssel is előrukkol majd.

Az Eurogamer munkatársa beszélgetett egy picit a CD Projekt RED társalapítójával, Marcin Iwinskivel, aki maga szögezte le, hogy a Cyberpunk 2077 kihagyja a rendezvényt, és nem véletlenül, elvégre még rengeteg a tennivalójuk a játékkal: "Előfordulhat, hogy kint leszünk az E3-on és be is mutatunk valamit, de azt már most elmondhatom, hogy nem a Cyberpunk lesz az."

A csapat nemrég közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, ebben már célozgatott arra, hogy az idei terveik között "egy, a stúdió számára teljesen új videojátékos formátum" felfedezése is szerepel. Könnyen lehet, hogy ezért látogatnak majd ki a lengyelek Los Angelesbe, de biztosan nem tudjuk, mert az Eurogamer kérdéseire Iwinski folyamatos terelésbe kezdett. Arra sem válaszolt egyértelműen, hogy az anyagnak köze lesz-e a The Witcherhez.

Az említett jelentés szerint a Cyberpunk 2077 leghamarabb 2017-ben jelenhet meg, de nincs kizárva, hogy ennél többet is várhatunk a srácok várva-várt fejlesztésére. Ez persze meglepő lehet, elvégre a projektet már 2012-ben bejelentették, Iwinski azonban maga is leszögezi, hogy nincsenek egyszerű helyzetben, elvégre a The Witcher 3 sikere mindent felülírt, és nyilvánvaló hatással volt a játékra.

Iwinski szerint a The Wicher 3 után megváltoztak a játékosok elvárásai, nekik most ehhez a helyzethez kell igazodniuk.

10.
10.
jackie
A címben is benne van Cyberpunk 2077, tehát még van jó pár év a megjelenésig :)
8.
8.
Heldengeist
#7: Kétféle viselkedést lehet biztosra venni az emberektől. Az egyik, hogy ha valamit túlhypolnak, azt már csak azért is utálni fogják, a másik, ha valamit túl sokáig tologatni fognak, megutálják. Biztos van valami pszichológiai oka, nem szakterületem, de ezt figyeltem meg.
6.
6.
Tyler89
Remélem egy mobilos gwentet azért kidobnak! :) Ha jók a DLC dobozos változatának eladásai, miért ne?! Igény van a gwentre, na! :)
3.
3.
KeXxX
ohh.. akkor tuti, hogy nextgen-re jön.
2.
2.
markoci555
#1: Tuti moderálva lesz, de mindenki nevében szólottál :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...