Online bunyós játék érkezik Absolver címmel

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Közelharcra kihegyezett online akciójátékot készít PC-re és konzolokra a párizsi székhelyű Slocap csapata. A projektet a Devolver Digital karolta fel és ha minden klappol, jövőre már meg is jelenhet.

A Ubisofttól kivált alkalmazottak nemrégiben új stúdiót alapítottak Slocap néven, első játékok egy online bunyós alkotás lesz PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A történet szerint néhány elit harcos szent fogadalmat tett, hogy a világ stabilitásáért fognak küzdeni. Folyamatosan tanulnak, megütköznek más játékosokkal, és végül Absolverré válnak.

A játékban folyamatosan sajátíthatunk egy új harci stílusokat, képességeket, de különféle fegyvereket is bevethetünk a csaták során, amiket fejleszthetünk is. Mi döntjük el, hogy milyen stílusban harcolunk, a játékmenet teljesen testreszabható lesz.

Később csapatba verődhetünk másokkal, és együttes erővel tisztíthatjuk meg Adal bányáit, netán dedikált arénákban is próbára tehetjük tudásunkat a PvP keretében.

Az Unreal Engine-nel hajtott cím 2017-ben jelenik meg.

9.
9.
Necreon
A design nagyon tetszik, de valószínű már most kudarcra van ítélve. Kezdjük azzal hogy 3D térben folyik a harc (mármint játékmechanikailag), ezen a ponton az FGC (fighting game community, SF/MK/Tekken stb. népe úgymond) magasról tesz rá. Tehát a célközönség csak a random casual lehet. A random casual pedig nem fogja megvenni teljes áron egy kis stúdió valószínűleg túlságosan alul-marketingezett játékát ami alapvetően online játékélményre épül, de egy előre elkészített arcot (szó szerint és tágabb értelmében is) sem talál amivel szimpatizálhatna vagy kreálhat amivel egyedivé tehetné a saját magát benne. De még egy csökkentett 20-30 eurós árral is nagyon nagyon rezegne a léc. Ha f2p akkor esetleg az ázsiai piacon lehet sikere, de ha nem az lesz akkor nem látom hova és kiknek szánják ezt. Kár érte hogy az online gameplay mint direktíva el fogja kaszálni mint megannyi számtalan egy-két hetet megélő játékot, mert az art design kifejezetten tetszetős :(.
8.
8.
7.
7.
Effecta
#2: Szívemből szóltàl
6.
6.
Cooper Channel
A harcrendszerről a MK4 jut eszembe, ott voltak fegyverek meg ez az oldalra ellépős védekezés. Grafika hangulatos, story is van, szóval tetszik.
5.
5.
Red-E-Kamp Van
#4: Nagyon finomat ezt értettem a pár dolog hozzáadása alatt.
Ami hirtelen eszembe szokott jutni ilyenkor és nagyon szerettem évekkel ezelőtt e téren, az az Escape from Butcher Bay. Abban megfelelő volt a harc. Legalábbis akkor.
4.
4.
ssemtexx
Elég jó, de valaki magyarázza már el hogy a bunyós face2face játékokban miért nincs sosem vér, karmolás, zúzódás, lila foltos bőr, ütésnyom vagy egyébb? Pldávul Tekken, MK és még sorolhatnám.
3.
3.
markoci555
Ilyen reflexes gombnyomós játék esik le a trailerből, a hirtelen mozgások miatt, nekem bejön eddig.
2.
2.
Beniciodeltoro
Fight Night érkezzen már PS4-re.
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Tetszik a világ, amiben játszódik. Ebből még pár dolgot hozzáadva nagyon komoly offline kampány játék is lehetne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...