Absolver PC, PS4, XBOXONE

Online bunyós játék a Devolver Digitaltól.
Típus:

Humble Monthlyban a Mutant Year Zero

Igazán erős lett az áprilisi Humble Monthly felhozatala, ugyanis az alig három hónapja megjelent körökre osztott stratégiai játék mellett még az Absolver: Downfall és Northgrad is a mienk lehet a feliratkozás esetén.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A karácsonyi szünetet követően visszatért a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket listázó rovatunk, és szerencsére az év első napjaiban sem maradunk friss anyagok nélkül.

Ezekkel a játékokkal bővül januárban a Game Pass

Ahogy telnek a hónapok, annál jobban megéri befizetni az Xbox Game Pass havidíjas szolgáltatására. Ebben a hónapban olyan játékokkal bővül a könyvtár, mint az ARK, az Absolver, vagy a Life is Strange 2.

Absolver - traileren az új kiegészítő

Downfall címen érkezik az Absolver új, teljesen ingyenesen beszerezhető kiegészítője, mely új játékmódot, PvE-csatákat és harcstílusokat hoz a játékba PlayStation 4-en és PC-n egyaránt.

Absolver - érkezik az ingyenes kiegészítő

A hónap végén fut be a SloClap fejlesztette Absolver legújabb ingyenes kiegészítése, a Downfall, ami többek között új kihívásokkal, harcstílusokkal és egy új játékmóddal egészíti ki az alapjátékot.

Ingyen játszható bunyós játékok a hétvégére

Az EVO 2018 apropóján egy csomó verekedős játék ingyenesen kipróbálható a Steamen. Köztük van a Street Fighter V, az Absolver, a Dragon Ball FighterZ, az Injustice 2 és a Tekken 7 is. Utóbbi Xbox One-on is nyüstölhető a hétvégén.

Befutott a PlayStation Plus júliusi játékkínálata

Bemutatta a Sony a PlayStation Plus júliusi játékkínálatát, mely az előző havihoz hasonlóan egyetlen cross-buy játékot sem tartalmaz. Ugyanakkor jó játékokból ezúttal sem lesz hiány!

PSX 2017: Új játékmód landolt az Absolverben

Megérkezett az Absolver legújabb frissítése, amely egy új, 3v3-as küzdelmekre kihegyezett játékmóddal bővítette a felhozatalt. Az Overtake nem pusztán a bunyóról szól, területeket is el kell foglalnunk benne.

Utolsó kedvcsinálón az Absolver

A mai naptól megvásárolható a Slocap online bunyós játéka, az Absolver, amiben nemcsak a külsőnk, de a verekedési stílusunk is teljesen személyreszabható, hogy aztán Adal Empire többi harcosával is összemérjük az erőnket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!