Ősszel érkezik a WRC 6

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén is kapunk hivatalos WRC-játékot a Kylotonn csapatától, amely a bajnokságban szereplő mind a 14 versenyt és csapatot tartalmazza, de új funkciókból sem lesz hiány. Megjöttek az első képek is.

A WRC 6 direktora szerint a csapat az elmúlt nyolc hónapot a közösség visszajelzéseinek tanulmányozásával töltötte, így a sorozat egy új szintre emelkedhet. Erre szükség is van, elvégre a 2015-ös rész jóindulattal is csak a közepes szintet ütötte meg. Az ígéretek szerint a folytatásban hosszabb raliszakaszok és nagyobb kihívás vár ránk.

A részletes frissítésekről és új funkciókról a következő hetekben értesülhetünk, annyi biztos, hogy a grafika és hangzás is fejlődni fog. A WRC 6-ban helyet kap a 2016-os szezon összes versenye (beleértve az első kínai versenyt), csapata és pilótája, valamint a WRC 2 és a Junior WRC kategória is.


A játék ősszel érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

16.
16.
crytek
Akinek még nincs meg most a V-Rally 4-el együtt 1 euro

https://www.fanatical.com/en/bundle/rally-champions-double-pack
15.
15.
apo-001
Sziasztok.Természetes,hogy mindenkinek más a kedvence,vagy amivel jobban szeret játszani.Ezért én csak a saját véleményem,vagy tapasztalatomat tudom leírni.Anno PS 2-ön kezdtem autós játékokkal,de főleg a rally érdekelt. Természetesen az összes Collin Mc.és RBR is megvolt.Aztán PS 3-on szintén az összes rallyt végignyomtam,az utolsó a WRC 4, megvan a Platinium trófea.Jelenleg PS 4-en nyomom, WRC 5,Loeb Rally, és Dirt. WRC 5 -ön szintén Platinium trófea.Saját tapasztalatom szerint, az irányíthatóság szempontjából a fenti háromból, a legjobb a WRC 5, aztán Dirt, és végül a Loeb rally.Csak megjegyzem,hogy autós játékot,igazából, csak kormánnyal, pedállal lehet valósághűen játszani. Jó játékot mindenkinek.
14.
14.
Chelseafan1989
#13: Jól látod!
Csak az a baj hogy sok időm nincs és az autók beállításához sem nagyon értek!
De szoktam eröltetni:)
13.
13.
#12: Ahogy elnézem a kommentjeidet, ez a versenyzős részleg az egyik kedvenc műfajod. Azt tudom ajánlani, hogy gyakorolj sokat, állítgass a kocsikon és ha végképp nem megy, állíts be segítséget. Kezdj könnyen irányítható kocsikkal, pl. hatvanas évekből vagy kit car és próbáld meg kitanulni a pályákat.
12.
12.
Chelseafan1989
#10: nekem nincs azzal bajom ha valami nehéz de itt szinte nem tudok közlekedni.
a wrc nagyon ragyi ahogy a Loeb rally is.
én csak azt akartam hogy egy kicsit lehetne barátibb az irányítás
10.
10.
#9: X360 kontrollerrel játszom, benne vagyok a top100-as listában sokszor. Épp elég arcade fos jelent meg, az RBR óta nem volt komolyabb hangvételű rallys cím.
9.
9.
Chelseafan1989
#8: nekem nehéz a Dirt rally és nem kikapcsolódás vele játszani.
Én joy-jal játszom mert néha van egy kis időm de ezt nagyon nehéz azzal játszani jó lenne ha ezen javítanának.
8.
8.
#2: Nem csak az az egy idegesito van benne, en azert annyira nem istenitem a dirt rallyt, nem akkora szam...
7.
7.
Raam989
Pár napja*
GK javítás funkciót plez...
6.
6.
Raam989
Passz napja vettem meg a dirt rallyt. Látatlanban megmondom, hogy a wrc6 a közelébe sem fog érni...
5.
5.
herlius
Azért az kemény, hogy 8 hónapig "tanulmányoztak" a srácok. Ennyi idő kellett egy egész csapatnak néhány gamer fórumra benézni és elolvasni az anyázásokat? Talán jobb lett volna tanulmányozás helyett konkrét munkát végezni. Akkor még talán egy értékelhető játékot is össze tudnának dobni.
4.
4.
#2: Épp ettől az igazi, büntessen iskeményen.
3.
3.
logic5
#2: Én épp ezért dobtam a játékot.. Idegesítő és unalmas egy idő után
2.
2.
vanpear
Igen, ha valaki rally-s játékra vágyik, akkor nem ezt fogja megvenni, hanem a Dirt Rally-t. A force feedback kicsit lehetne jobb benne, de a Dirt Rally-ra egy rossz szót nem lehet mondani. Kivéve mikor a kocsi fent akad egy hógolyón, na az idegesítő. :D
1.
1.
Grabowsky30+
Dirt Rally-t kéne tanulmányozni meg a Burns-t! Az 5 botrány gyenge lett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...