Mafia 3 - New Orleans legjobb elemeiből

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 28.
  • Videó
Link másolása
Mint ismert, New Bordeaux megalkotásához New Orleansból merítettek ihletet a Mafia 3 fejlesztői, és még a színes-szagos várost körülvevő mocsaras vidék sem hiányzik a játékból. Nézzünk is bele!

Nem nehéz észrevenni a hasonlóságot New Bordeaux és New Orleans között, lévén a 2K Games az utóbbiból merített ihletett a Mafia 3-hoz. A játékbeli város kilenc kerületből áll, mindegyiken két banda vetette meg a lábát. Hősünk, Lincoln a belvárosban született, míg a Frisco Fieldsen a felső osztály tagjai laknak.

New Bordeaux-ban pezsgő éjszakai élet folyik: jazzklubokba és utcazenészekbe botlunk minduntalan. A város a kezdetektől fogva nyitott lesz, bármikor felfedezhetjük minden szegletét, de hagyatkozhatunk a sztorimód úticéljaira is.

A várostól délre mocsárvidék terül el, göcsörtös fákkal és aligátorokkal - tökéletes hely, ha egy hullát akarunk eltüntetni.

A Mafia 3 október 7-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
dvs00
Most már azért körvonalazódik a térkép nagysága egyes madártávlati képeken látható is. Ráadásul a környező mocsaras vidék(ek) is, a True Detective első évada jut eszembe róla, nagyon hangulatos. Remélem jó vaskos lesz, rengeteg felfedezni valóval és a város sem lesz kicsit mint Empire Bay volt. Kérdés lesz-e végre dinamikus időjárás, és nem előre megírt napszakokat rendelnek hozzá a missziókhoz mint korábban.
2.
2.
Angelwing
Ja amúgy nagyon hangulatos a videó, nekem tetszik a játék. Várós!
1.
1.
Angelwing
Bő termést hoz az év vége! Hogy csak kettőt említsek, Battlefiel 1. Mafia 3. Kell ennél több? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...