Mafia III PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a legendás Mafia-sorozat.
Típus:

Felújított kiadást kap az első két Mafia?

Az Egyesült Államokban csak tíz évente kell megújítani a védjegyeket, a 2K most mégis úgy érezte, hogy egyszerre három Mafia-játék kapcsán is megteszi a szükséges lépéseket.

Befutott a PlayStation Plus augusztusi játékkínálata

A Games with Gold augusztusi felhozatalára sem panaszkodhattunk, de a Sony kínálata talán még azon is túltesz. De ez nem is baj, a nagy nyári pangásban így bőven van időnk olyan játékokat pótolni, mint a Mafia III vagy a Serious Sam 3.

Leépítések a Mafia III fejlesztőjénél

Hiába fogyott végül jól a Mafia III, a Take-Two megerősítette, hogy kénytelen volt megválni a Hangar 13 dolgozóinak egy részétől. Nem tudni pontosan, hány embert érint a leépítés - a Kotaku szerint elég sokat.

A Mafia 15. születésnapját ünnepeljük

Oké, kicsit csalunk - pontosabban nem mi, hanem a Take-Two -, elvégre a Mafia-trilógia első darabja 2002. augusztus 27-én jelent meg. Ennek apropóján most egy videóban izgulhatjuk végig a sorozat legemlékezetesebb jeleneteit.

Szekta után nyomozunk a Mafia III-ban

Megérkezett a Mafia III legújabb DLC-je, a Sign of the Times, amelyben egy veszedelmes vallási csoport után kutathatunk Lincolnnal, a keresztes hadjáratodhoz pedig új eszközöket is kapsz. Befutott a launch trailer.

Mafia III - bemutatkozott a Sign of the Times DLC

A tavalyi megjelenéskor nem volt tökéletes a Mafia III, szerencsére a Hangar 13 csapata mostanra elég szépen rendbe szedte a nyitott világú akciójátékot. Még mindig érkeznek új tartalmak a szezonbérletesek számára.

Megérkezett a Mafia III új DLC-je

A második kiegészítő a Stones Unturned alcímet viseli, a főszerepet pedig Lincoln mellett John Donovan kapja benne. Hőseink összeállnak, hogy levadásszák régi riválisukat, hadjáratuk pedig egy sziget felé sodorja őket.

80 millió példánynál jár a GTA V

Elképesztően teljesít a Grand Theft Auto V, a Take-Two legfrissebb pénzügyi beszámolója szerint már 80 millió leszállított példánynál jár. A számok alapján az elmúlt egy évben ez volt a cég legkeresettebb játéka.

Mafia III - megismerhetjük Donovan sztoriját is

Emlékeztek még az alapjátékból John Donovanre? Ő volt Lincoln CIA-s társa, aki rengeteget segített hősünknek. A Mafia III új DLC-je, a Stones Unturned őrá koncentrált majd, igazi laza akciózás vár ránk vele - itt az első trailer.

Demót kapott a Mafia III

Ha eddig vártál a Mafia III megvásárlásával, bírd ki még egy kis ideig: megérkezett a játék demója, aminek hála kockázat nélkül tehetsz egy próbát a nem túl pozitív értékelésekkel rajtoló játékkal.