E3 2016: Újabb életjelet adott a Watch Dogs 2

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 2.
  • Hír
Link másolása
Ugyan a Ubisoft már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy folytatást kap a Watch Dogs, a nagy leleplezésre eddig nem került sor. Egy most előkerült kép azonban előrevetíti, hogy a premier az E3-on várható.

A Ubisoft a legutóbb pénzügyi konferenciáján jelentette be, hogy a kiadó egyik legnagyobb vihart kavart alkotása, a Watch Dogs folytatást kap. A második részről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a PC-s változat támogatni fogja a DirectX 12-t. A főhős pedig valószínűleg így fog kinézni.

A játék most újabb életjelet magáról, a kiadó ugyanis néhány szerencsésnek kiküldött egy Watch Dogs 2 "ajándékdobozt", ami egy Ray Ban szemüveget rejt. A meglepetésről az egyik jól ismert YouTuber, The Rad Brad meg is osztott egy fotót. A gesztus előrevetíti, hogy a Ubisoft az idei E3-on formálisan is bemutatja a játékot, ami 2017 márciusa környékén kerülhet boltokba.

Az első részből eddig kilencmillió példányt értékesítettek, ami nem csak arra volt elegendő, hogy folytatást kapjon a játék, de arra is, hogy a Ubisoft az Assassin's Creed mellett ebből a címből is filmet készítsen.

11.
11.
Derivel
#10: Na, valószínűleg ezért nem tetszett sokaknak a WD. Más stílusú volt, mint a többi játék, itt nem az ökörködésen volt a hangsúly. Aiden a rosszfiúkat vadászta le. Ezért nem ad lehetőséget a játék arra, hogy civileket megtámadjuk. Persze annyi szabadságot kellett adni, hogy fegyverrel, kocsival vagy más környezeti hatással megöljük a civileket, de ezt a játék keményen büntette.

Amúgy én várom a második részt, a WD1 számomra a legjobb open-world játék. De ez csak személyes vélemény.
10.
10.
Norbiii
#4: Pár napja kezdtem el, úgy igazán játszani az Uncharted 3al, (pár hónappal ezelőtt játszottam vele pár percet) hát a világ egyik legjobb játéka! :)

WD: Az első részben nem tetszett, hogy nem volt benne közelharc, nem is értem, hogy lehetett egy ilyen játékot úgy megcsinálni, hogy az utcán nem lehet érintkezni senkivel, csak ha lelövöm, vagy ha hackerkedek egyet...
9.
9.
Stranger
3 év kevés egy jó open-world játéknak... ha az marad.
8.
8.
Vigohouse
Lehet,hogy velem van a baj de nekem nagyon tetszett a játék. Várom a folytatást!!!
7.
7.
tupaccc
Én azt hiszem azon kevesek közé tartozom, akik szerették a játékot, egyedül a grafikával nem kellett volna ennyire elbánniuk. Legjobbak voltak az üldözések, azokat nagyon feldobta a hackelés. Utána fogtam neki a GTA-nak, és folyamatosan a szemaforokkal akartam játszadozni, de nem lehetett :-D
5.
5.
JackBauer
#1: Tuti megfog újulni, szerintem jó lesz, és ahogy alattam is írják a Ubisoftos címeknél a 2. rész szinte mindig jobb mint az első. Még ide írhatjuk a Far Cry 3-at is ami a második Ubisoftos Far Cry, mert az elsőt még a Crytek fejlesztette.
4.
4.
xSHx
Az Unchartedből az első rész elég repetitív volt. Kb mint a WD1.... Az UC2-3-4 meg ver mindent. Mondjuk nem kell bemutatnom. Uh adjunk neki esélyt!
3.
3.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#1: A 2 rész mindig jobb lesz. Lásd Assassins Creed, Splinter Cell, Call of Juarez
2.
2.
Idén vettem meg az első részt és habár nem merültem még el különösebben a játékban, azért elég ütősre sikeredett az első pár óra alapján. Kíváncsian várom a folytatást.
1.
1.
ribizly
Inkább hagyni kellene ezt a brand-et. Nem volt rossz az első, de unalomba fulladt igen hamar. Biztos meg tudna újulni, de én már biztosan nem fogok ennek bizalmat szavazni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...