Watch Dogs 2 PC, PS4, XBOXONE

Hackelés, nyitott nagyváros és egy elnyomó hatalom - ez a Watch Dogs folytatása.
Típus:

Rajzfilmként tér vissza a Far Cry 3: Blood Dragon

És nem ez az egyetlen cím, ami tévés adaptációt kaphat! A Ubisoft animációs sorozatot készítene a Rayman, a Rabbids és a Watch Dogs alapján is - utóbbi egy visszafogott, tiniknek szóló mese lenne.

Brit toplista: csúcsra tört a GTA V

A toplista első pozícióját ugyan a Grand Theft Auto V szerezte meg, a hét legnagyobb győztese egyértelműen a Blood & Truth lett, mivel a PS VR-játék a második héten is a lista elején végzett.

The Division 2 - extra játék a PC-s előrendeléshez

Még egy fokkal csábítóbb lett a The Division 2 PC-s változata. Három Ubisoft-játék közül válogathatnak a márciusban érkező shooter előrendelői, ráadásul viszonylag friss címekről van szó.

Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!

Két új stúdiót nyit a Ubisoft Quebecben

A Ubisoft ma délután bejelentette, hogy hatalmas terjeszkedésbe kezd Kanadában. Többek között két új stúdiót nyit a quebeci régióban, és több mint ezer munkahelyet teremt 2027-ig. Ez a cég eddig legnagyobb beruházása.

Watch Dogs 2 - jövő héten jön a partimód

Jövő héten mutatkozik be a Watch Dogs 2 következő ingyenes frissítése, ami többek között a 2-4 fős partimódot is tartalmazni fogja, így haverjainkkal karöltve fedezhetjük majd fel San Franciscót.

Új multiplayer móddal bővült a Watch Dogs 2

Noha a Ubisoft eredetileg fizetős tartalomnak szánta, végül ingyenesen elérhető lett a Watch Dogs 2 Showd0wn módja. A 2v2-es objektíva-alapú meccsek mellett új autó-, drón- és eKart-versenyeken vehetünk részt.

Watch Dogs 2 - még több ingyenes tartalom jön

A Ubisoft módosított a korábbi DLC-tervein, így az eredetileg a No Compromise csomag részét képező Showdown multiplayer módot mindenki számára ingyenesen elérhetővé teszik. Júniusban jön a kooperatív móka is.

Ma érkezik a Watch Dogs 2 új DLC-je

Korábban is erre a hétre vártuk, de a Ubisoft most napra pontos dátummal szolgált a Watch Dogs 2 második fizetős DLC-jét illetően. A Human Conditions ma élesedik PlayStation 4-en, a többiek pedig egy hónappal később kapják meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk a februárt, a héten UNSC-t vezetjük majd csatába az Atriox vezette Banished seregei ellen, utána pedig visszatérünk San Franciscóba, hogy megoldjunk néhány kényes ügyet a DedSec oldalán.