Rainbow Six: Siege - jön a Starter Edition

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 3.
  • Hír
Link másolása
Ha szeretted volna kipróbálni a Rainbow Six: Siege-et, ráadásul mindezt jó áron, akkor itt a remek alkalom. Jön a 15 dolláros Starter Edition, ami az operátorok számától eltekintve teljes tartalmat kínál.

Szerencsére a Ubisoft nem a Call of Duty: Black Ops 3-féle ötletet vette át. A Rainbow Six: Siege-hez kínált kezdőcsomag ugyanis a játék összes térképét, játékmódját, fegyverét és funkcióját tartalmazni fogja. Amiben mégis más, az az árcédulája, illetve, hogy kezdetben mindössze két operátorunk lehet, akiket a Rook, Sledge, Ash, Fuze, Mute és Smoke hatosból véletlenszerűen választ ki a játék.

Viszont a Starter Edition mellé járni fog még 600 R6 kredit is, amit további operátorokra (fejenként 300 kredit) vagy egyéb kiegészítőkre költhetünk. Az akció időkorlátos, csak június 19-ig tart. A csomag 15 dollárba fog kerülni és úgy néz ki, csak a PC-s rajongókat érinti, mert Steamen és Uplayen lehet élni vele.

11.
11.
Drazhar
#4: Azok már jóval régebb óta kapkodhattak - a megjelenés után dobozosan kb 3 héttel kb -40%ban volt már.
9.
9.
zolee216
8#: csak gep elott ilyen nagy a szad?
6.
6.
zolee216
#5: Fikázni jöttél kisöreg? Ha nem tetszik el lehet húzni innen.
4.
4.
Yanez
Aki pedig megvette teljes aron, az most kapkodhat levego utan.
3.
3.
shatterhand
Ps4re is!!
2.
2.
zimonyini
PS4-en venném rögtön. :/
1.
1.
Gykrizsi
Nem vágom, hogy ilyent miért nem adnak ki konzolra is. Gondolom pc nem ment rendesen a játék, ezért kell ez, de ennyiért még gondolkoznék is rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...