PlayStation 4-re is megjelenik a Neverwinter

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Perfect World Entertainment bejelentette, hogy a Dungeons & Dragons világán játszódó free-to-play MMORPG a Sony konzolján is tiszteletét teszi. Ráadásul PlayStation Plus előfizetés sem szükséges hozzá.

A PC-s és Xbox One-os verzió után idén nyáron végre PS4-re is megjelenik a Cryptic Studios MMO-ja, a Neverwinter. A játék mindenki számára ingyen elérhető lesz, nem szükséges hozzá aktív PlayStaton Plus előfizetés.

Az irányítást teljesen a DualShock 4-re szabják, kihasználhatjuk a kontroller touchpadját és a party chat funkciót is. Tartalmi szempontból sem lesznek hátrányban a Sony konzoljának tulajdonosai, minden eddig megjelent DLC-t tartalmazni fog a kiadás.

A Nevewinter 10. bővítménye, a Storm King's Thunder augusztusban élesedik PC-n, majd később konzolokon is. A csomag három új zónát és friss karaktereket (Catti-brie, Wulfgar és Harshnag) tartalmaz.

4.
4.
kulibuli
Valaki meg tudná mondani, hogy szükséges e ps plus előfizetés olyan multi játékokhoz mint pl smite paragon vagy a war thündér?
#3 Ja én is így voltam vele valahogy az elejétől fogva high lvl-ig egy falú egy nóta talán a legunalmasabb mmo amivel valaha játszottam. Régebben láttam valami fantáziát az allods online-ban de átlag ember fiaként nem voltam rá képes, hogy lépést tartsak a rúnákkal xD.
3.
3.
Death-Wanderer
Sokat gameltem vele xboxon de egy ido utan uncsi,hogy nincsen sok magyar.. Nah meg nagyon akad boxon es fps laggok is elofordulnak rajta.. Sajna monoton egy ido utan es maga az 50 ferohelyes szervereivel nem igazan jo...
2.
2.
Dreadlox
#1: Igazából jó ha van PS4-re sok f2p játék, mert néhány játékot nagyon túl tudnak árazni a storeba. És nem mindenki tudja azonnal megvenni, addig meg van mivel elütni az időt :D Btw a játék nekem a vége felé beszáradt. Sok grindolás volt és a kombók is hamar kifulladnak.
1.
1.
Par nap lemaradasban vagytok, de sebaj. Jojjenek csak ezek a jatekok, star trek, neverwinter, jo jatekok es ps4-re kellenek az ilyenek! En orulok :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...