Így fut a The Witcher 3: Blood and Wine

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 3.
  • Videó
Link másolása
A Digital Foundry csapata górcső alá vette a The Witcher 3: Blood and Wine mindhárom verzióját. A grafikai teljesítmény konzolokon is javult egy kicsit, noha ez elsősorban az új patchnek tudható be.

A The Witcher 3 utolsó bővítménye, a Blood and Wine érezhetően simábban fut, mint az alapjáték annak idején. A CD Projekt RED bevallottan sokat finomított a konzolos verziók teljesítményén, de még mindig a PC-s változat az igazi.

Összességében a PS4-es verzió kerül ki győztesen a konzolok közül, már csak azért is, mert 1920x1080-as felbontásban fut, szemben az Xbox One-nal, ami 1600x900-at sajtol ki magából. A textúrák minősége mindkét masinán azonos, míg a geometria egyáltalán nem különbözik a PC-s portétól.

A legfőbb különbség a PC-s és a konzolos változatok között, az a csökkentett látótávolság. A framerate a DLC korai óráiban közel stabilan tartja a 30fps-t, ám a legnagyobb városba érve már vannak dropok - különösen Xbox One-on. Mondjuk közel sem olyan vészes a helyzet, mint az alapjáték Crookback Bog helyszínén.

15.
15.
l4cyk4
#14: Ezt értettem a más kisebb-nagyobb alatt. :) Egyébként az valós, hogy az új mutációk közül mindig csak egy lehet aktív és, hogy az új helyekre csak olyan képesség tehető be amilyen maga a mutáció?
14.
14.
azureknight0715
#9: Nos igen van egy-kettő. Pl egyik küldetést nem tudtam megcsinálni egy bug miatt bár azt hozzá kell tenni hogy kihagyható mert csak egy gyakorlásos küldi lenne, szal átugorható, de azért kicsit zavaró volt. Am a bug az volt hogy nem tudtam megmozdulni.
13.
13.
ricopatrik
csak oldottak volna meg h a lovaglast az a legidegesitobb
12.
12.
Rockefeller
Az XO még ezen az ős felbontáson sem tartja a stabil 30-at abban a kis kardozásban. A PS4 egyértelműen sokkal erősebb vas. PC-n a legszebb az meg alap.
11.
11.
l4cyk4
#9: Sajnos ezt felesleges megkérdezni is, kiváltképp manapság. Nekem például az egyik hasznos újítás vált használhatatlanná.(mutagén szétbontás) Jelenleg úgy tűnik végleg, pedig még csak a DLC elején járok, de volt már más kisebb-nagyobb bug is.
10.
10.
delphijos
#2: Mostanában szerintem a "port" már inkább a "verzió" szinonímája, talán a cikkben is ezzel a jelentéssel használták. De igazából nincs jelentősége.
9.
9.
drip
Bugokat valaki észlelt az új patchel ill. a DLC-vel ?
8.
8.
Lorthirash
#7: Én azt gondolom minden fejlesztő pédát vehet a CD-PROJECT-ről.
A Bethesda-nak is van mit tanulnia , remélem a következő elder scrolls más lesz , mert bár a SKYRIM nagyon jó nekem egy picit az volt az érzésem kevés volt az újdonság a játékban összességében.
Ehhez képest a Witcher elképesztő változáson ment keresztül, az játék minden téren hozza a maximumot.
7.
7.
dcba
Na igen igy kell Pcre jatekot csinalni, meg ugy ahogy a Gta es a Doom is kijott. Ezeken latszik, h nem kene mindenhez 970. A Rocksteady meg fujja fel magat amiert ugy ki merte adta a Batmant. Szamomra hosszu idore az egyik legnagyobb csalodas, mivel a jatek attol meg zsenialis lett.
6.
6.
redsovi
Meg kell szokni az új interfészt, legalábbis nekem. Bár sokkal egyszerűbb, felhasználóbarátabb lett. Néha be-beakad, de hát ez a 3 éves 1 gigás AMD-m hibája.. :D
5.
5.
gyerecske
Érezhetően sokkal simábban fut az én gépemen is , mint az alapjáték.
Nagyon lelkiismeretes fejlesztőcsapat, le a kalappal előttük.
3.
3.
hedzsooo
#1: Igen, kb. fél nappal a Blood & Wine kiadása előtt már a frissítés elérhető volt GOG/Steam rendszereken keresztül az alap W3-hoz, legalábbis én akkor szúrtam ki, kb. fél nappal a Blood & Wine megjelenése előtt nekem is már szedte le a frissítést a már meglévő W3-hoz.
2.
2.
ADMlN
"... nem különbözik a PC-s portétól."
Tudom, szőrszálhasogatás, de a Witcher 3 fejlesztésekor a PC volt a vezető platfrom. Szóval a konzolos verziók a portok és nem fordítva.
1.
1.
Vito01Zoli
Az alap jàtèk is simàbban fut, ès a menü rendszer is megvàltozott. Àtlàthatòbb. Kb 4 giga èrkezett. Nem kellett a Blood and Wine, telepìteni hozzà. Mèg meg se vettem csak hètfőn èszrevettem hogy a gèp frisìtèst szed.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...