E3 2016: Íme, a Saints Row-csapat következő játéka!

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi híreszteléseknek megfelelően az E3-on komoly szerephez juthat a Volition legújabb játéka, amely az Agents of Mayhem címet fogja viselni. A bemutatkozó trailert és az első infókat már most megkaptuk.

Az IGN jóvoltából bemutatkozott a Saints Row-csapat legújabb játéka, az Agents of Mayhem. Ha ismerős a cím, az nem véletlen, azonban egy teljesen új címről van szó, az esetleges Saints Row-folytatásról szóló tippek nem jöttek be. (Arra persze már az IGN beharangozó cikke is célozgat, hogy valami közös azért lehet a két univerzumban.)

Az Agents of Mayhem 2017-ben fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és egy nyitott világú akciójáték lesz. A csavar, hogy ezúttal a címszereplő ügynökök egyikét irányíthatjuk majd, és mivel mindhármójuk más-más képességekkel és felszerelésekkel rendelkezik, ez különösen változatos élményt ígér. A legjobb, hogy az ügynökök - bár a gonosz ellen harcolnak - nem feltétlenül jófiúk, a fejlesztők szerint úgy kell képzelni a játékot, mintha a Suicide Squaddal kirándulnánk egyet a futurisztikus Szöulban.

Minket megvettek. A további részletek az E3-on várhatóak.

12.
12.
olymind1
Akármilyen is lesz egy rendes Saints Row játéknak jobban örültem volna.
10.
10.
Chrysh
#7: Nagyon érdekes, hogy sehol sem utaltak erre, de nekem is valahogy ez sejlett fel, hogy megint vmi FPS-MOBA izémicsoda, amiket most nyomatnak, fel is szisszentem féltemben, erre meg kiderül, hogy nem az :D
9.
9.
Necreon
Lelketlen, ennyi baja van.
8.
8.
Macifasz
Tetszetős. Csak könyörgöm ne valami multis, coop szarság legyen.
7.
7.
markoci555
Ez a trailer nagyon bejött, már-már ilyen online shooteres szaga volt, amik most jöttek ki egy halom, nagyon örülök hogy nem az.
6.
6.
Chrysh
#5: Nem rosszak ezek a megvalósítások, sőt kifejezetten baráti látvánnyal is tud kedveskedni a szemnek, egy-más ilyen képi világgal nyugodtan tehetsz egy próbát, ha csak ez az akadálya, hogy vmilyen címet kipróbálj.
5.
5.
A Pulyka
Nekem ettol a kepregeny grafikatol elmegy a kedvem. A Borderlands is emiatt maradt ki, na meg a Darkness 2 is. Ez is felejtos.
4.
4.
Mortis
Karakterek elég erőtlennek tűnnek, főleg hogyha nem tudod megcsinálni a saját Boss-odat, mint a Saints Row-okban. Ő volt a legszórakoztatóbb karakter mindenki között, amit kevés videojáték főhős tud elmondani magáról.
3.
3.
PaprikaJancsi
Hát ez valami ultra király volt. Kiváncsi leszek milyen lesz a játékmenet, és hogy lesz-e köze a Saints Row-hoz (jelből következtetve)?
2.
2.
Chrysh
#1: A 4. részre nem vitt rá a fene, inkább kitolom a Prototype 1-2-t mégegyszer, de ha tényleg lesznek akár gonoszabb (?) irányítható karakterek is ,akkor még érdekes lehet számomra.
1.
1.
DON GONDOCS
Mivel a Saints Row 3 örök kedvenc meg a 4 se volt rossz, ezt különösen várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...