E3 2016: Úgy néz ki, jön a Dead Rising 4

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
Elképzelhető, hogy idő előtt kiszivárgott a Microsoft egyik meglepetésbejelentése: a több forrásból is megerősített pletykák alapján készül a Dead Rising 4, amihez már néhány képet is tudunk mutatni.

A legfrissebb pletykák szerint a Dead Rising 4 lehet a Microsoft egyik meglepetésbejelentése az E3-on. Úgy tudni, a játékot a Capcom Vancouver fejleszti, és ahogy azt a kiszivárgott képek sejtetik, a főszereplője Frank West lesz.

Ez pedig nem véletlen: állítólag a helyszín is a coloradói Willamette, benne a jól ismert plázával, a játék pedig lényegében az első rész remake-je/rebootja (de nem remastere!) lehet. A négyes számot az indokolhatja, hogy négyfős kooperatív módot is terveznek hozzá.

A képek nem a legjobb minőségűek, illetve elég vadnak tűnik a pletyka, úgyhogy érdemes fenntartásokkal kezelni a hírt - az mindenesetre biztató, hogy a ThisGenGaming mellett az egyik NeoGAF-júzer és a Kotaku is alátámasztotta az infókat.

A Dead Rising 4 állítólag karácsonykor jelenik meg, stay tuned!

4.
4.
crytek
#1: Mi lenne ? Jól fogyó cím miért ne adnának ki belőle n+1-et?
Sajnos az indie játékokon kivül csak ez már már ezer éve n+1 mindenből akkor közben ugyanabból remastered stb.
Új ötlet nincs félnek ,inkább a tuti pénzforrás nyilván ami xszer termelt yszor is termelni fog. Milyen jó lesz 30 év múlva az AC 34-el Far Cry 28-al ,Watch Dog 16-al GTA 76-al játszani.......
3.
3.
dzsiádzsó
#1: Sztm kevesebb lesz, mint régiek... Ennek is sikerült a tinikompatibilissé tétellel tönkrevégni a hangulatát. Mármint 3. résznek..
2.
2.
Ha ez is Xbox One-ra es PC-re jon csak akkor menjenek a fenebe...meg hulyek is lennenek kihagyni a nagyobb konzolos tabort.
1.
1.
Chrysh
De most.....mi lesz még ebben, ami a régiekben nem volt meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...