Dead Rising 4 PC, XBOXONE

A Dead Rising új része, amely az első rész hangulatát hivatott újra életre kelteni.

Felsorakoznak az Xbox Game Pass júliusi játékai

Nyolc játék költözik a következő két hétben az Xbox Game Pass-szolgáltatások katalógusába: a felük a PC-sek és az xboxosok számára egyaránt elérhető, míg három számítógép-, egy pedig konzol-exkluzív.

Frissítve: Bukott a Capcom, bajban a Dead Rising

A kiadó ugyan állítja, az idei teljes pénzügyi esztendő összbevételeit nem befolyásolja a kiesés, de a Capcom Vancouver projektjeinek lelövése így is komoly veszteséggel járt.

A Dead Rising új részén dolgozik a Capcom?

A Capcom hivatalos oldalán jelentette be, hogy július utolsó napján lelövik a Puzzle Fighter szervereit, az így felszabaduló erőforrásokat pedig az új Dead Rising fejlesztésére irányítják át.

Leépítés a Dead Rising csapatánál

A Capcom egy közleményben megerősítette, hogy a Dead Rising-sorozatért felelős kanadai Capcom Vancouver közel harminc százalékától, azaz nagyjából 50 embertől meg kellett válniuk.

4,8 millió példánynál jár a Resident Evil 7

Hiába került a boltokba a Gold Edition, a Resident Evil 7-ből alig 800 ezer kópiát passzoltak el október óta. Megérkezett a Capcom legfrissebb üzleti jelentése, ami kiderült, hogy az új Marvel vs Capcom sem szerepelt jól.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a kiadók már ledobták az atombombáikat, az év utolsó hetei is tartogatnak izgalmas játékmegjelenéseket. Természetesen ezúttal is összeszedtük a következő hét nap termését.

Még több Capcom-hős a Dead Rising 4-ben

Még egy hónap és a Capcom játékhősei bekerülnek a Dead Rising 4-be. Pontosabban csak a jelmezeik és a képességeik, a főhős továbbra is Frank West marad. Tuti, hogy nem bírod ki röhögés nélkül az új előzetest!

Jönnek a Capcom hősei a Dead Rising 4-be

Ha a korábbi rengeteg elborult képesség nem lenne elég, akkor bizonyára örülni fogsz annak, hogy a Dead Rising 4 következő frissítésében a Capcom más játékhősinek is beöltözhetünk, és akár az erejüket is magunkba szippanthatjuk.

Rajongói kérésekkel frissül a Dead Rising 4

December első hetében jelenik meg a Dead Rising 4 PlayStation 4-es kiadása, amihez egy raklapnyi frissítés is társul majd, amit viszont már a többi platformon is megkapnak majd a rajongók. Naná, hiszen ők kérték a finomhangolásokat.

Dead Rising 4 - hamarosan PS4-en is pusztíthatunk

Végre eljött az idő, a Capcom ma bejelentette, hogy decembertől PlayStation 4-en is irthatjuk az élőhalottakat. A Microsofttal kötött szerződés lejártával, közel egy év elteltével a Sony hívei is térdig gázolhatnak a zombik között.