E3 2016: Tovább szépül a Gears of War 4 multija

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 8.
  • Hír
Link másolása
A tavasszal látott Gears of War 4 multiplayer béta kapcsán a leggyakrabban visszatérő kritika a játék küllemét érte. Tisztában volt ezzel a The Coalition is, így Rod Fergusson a Twitteren jelezte, a munka nem állt meg.

A Gears of War 4 multiplayer bétája kapcsán több kritika is érte a The Coalitiont, miszerint a játék látványvilága messze elmarad a mai igényektől. A negyedik részt hegesztő stúdió azonban már akkor is leszögezte, hogy az akkori grafika nem a végleges állapotokat tükrözi.

A csapat pedig nem a levegőbe beszélt, a stúdió vezetője, Rod Fergusson ugyanis a Twitteren megosztott egy friss fotót, amelyen a béta és a játék május végi állapotát hasonlítja össze.

A változás egyértelműen tetten érhető, így kíváncsian várjuk, mennyit fog még fejlődni a premierig a sorozat új felvonása.

A Gears of War 4 kizárólag Xbox One-ra jelenik meg október 11-én.

22.
22.
KopyAti
A GOW3-tól még így is elmarad, ami szégyen szerintem.
21.
21.
oak79
#20: Ja! Valójában csak ég és föld a két kép között a különbség. Ténlyeg nem változott (részletesebb texturák, bump mapping stb) elég csak a karaktert megnézi. Értem én, hogy nagyon kicsi ez a kép, de ezt nem látni csak szánt szándékkal lehet, vagy braille monitorotok van srácok.
20.
20.
Tokodboy
Igaza van dzsiadzsonak ezen nem fejlesztettek semmit. Csak annyi tortent hogy mas lett a bevilagotas illetve lokalis fenyekkel kiszineztek a szurke latvanyt.
19.
19.
HunRaptor
Csak ne menjen a játszhatóság kárára a grafika. Mert a bétában nagyon rendbe volt. Nem volt annyi lelöhetetlen ember benne ,a fegyver úgy fogott ahogy kell. Én azt mondom inkább maradjon egy kicsit rosszabb a grafika de lehessen jókat játszani.
18.
18.
p3ti
Pedig a sok szakértő hogy rezgett megjelenés előtt 1 évvel hogy úgy marad a BÉTÁBAN a grafika... ahj öröm volt olvasni a sírást komolyan. Nálam 0. napos vétel lesz, akárcsak az összes többi rész.
17.
17.
zozo76hun
nagyon torolgetve lett itten...
10.
10.
Gykrizsi
#7: Hát egyszerűen nem értelek. Miben más a két pálya? Ugyan az a pálya (bal épületet leszámítva), de a karakter a textúrák sokkal jobbak, ezt innen látni. Jó, mindegy hagyjuk a vitát, úgy sem leszünk előrébb, de azért szerintem igenis látni a különbséget. Most az fps-t hagyjuk, készülőben van a játék, az nem mérvadó, úgy is meg lesz a hatvan. Mindenesetre nem értem, hogy ha szereted a sorozatot, miért akarod ennyire utálni ezt a részt? Mert eddigi véleményed alapján ez jön le.
8.
8.
dzsiádzsó
#6: GoW mindig a legjobb grafikával bírt a X360 exkluzív játékok között, de amúgy még igazad is van, mert valóban az egyik legjobb játék is volt grafikától függetlenül.
7.
7.
dzsiádzsó
#5: Látok különbséget, más a pálya, de más a világítás is, előrelépés meg nincs, játszottam vele, mint mondtam, de mondok jobbat legyen ez előrelépés, bár az egérmozi felbontás nyilván azért van, ne lássuk a kis ábrákat hány FPS-el fut, mert ugye a beta 60 fps-e is inkább 50 volt átlagban, de lényeg szerintem se a jobb se a bal oldali nem szép, sőt méltatlan a GoW szériához, ha ennyit tud a X1, vagy maga a Coalition akkor inkább ne adjanak ki GoW-ot...
6.
6.
kamgecam
Tényleg a grafika miatt perlekedtek egy Gears játéknál?
Sosem a grafika miatt volt nagyszerű játék a Gear of Wars, hanem a pörgős brutális játékmenet miatt.
5.
5.
Gykrizsi
#4: Ha te nem látsz különbséget basszus, akkor fordulj orvoshoz.
4.
4.
dzsiádzsó
#1: Mit is kéne látni? Hogy módosították a pályát, de egy 300x300-as képből nekem több nem jön le, majd amivel élőbe tolom, arról nyilatkozok, mert az bizony nem volt más, mint a GoW3 UE4 alatt, még remasteredet is túlzás lett volna ráakasztani, HD felbontást leszámítva nem sok minden változott még a grafika terén sem...
3.
3.
Gykrizsi
#2: Ja, de már akkor mondták, hogy az egy alfa verzió, csak persze a sok okos ezt nem fogta fel agyilag.
2.
2.
dcba
Amikor meglattam en elhultem, h ez igy tuti nem johet ki. Ettol meg a Gears 3 is szebb volt mint az akkori beta. Ertem en, h 60 fps, de akkor is a Haloban miert tudtak megoldani a 60 fpst? Latvanyra pedig elegge jo lett a Halo.
1.
1.
Gykrizsi
Remélem azok is látják, akik azt mondták, hogy nem fog változni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...