E3 2016: Bejelentették az Injustice 2-t

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, a tényleg elkészíti a NetherRealm Studos az Injustice folytatását. A DC-szuperhősök nem bírnak magukkal: újra összecsapnak, minden eddiginél brutálisabb formában.

A tegnapi szivárgás után a Warner Bros. Interactive hivatalosan is megerősítette az Injustice 2-t. A fejlesztést ezúttal is a NetherRealm végzi Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

A készítők "masszív felhozatalt" ígérnek DC-szuperhősökből és gonoszokból. Az olyan klasszikus karaktereken kívül, mint Batman, Superman, Supergirl és Aquaman, játszhatunk még Atrocitusszal és Gorilla Groddal is. Ami a helyszíneket illeti, az összecsapások Metropolisban, Gotham Cityben és Atlantison zajlanak majd.

A bunyós cím 2017 folyamán jelenik meg. A PC-s verzióról nincs hír.

10.
10.
NathanDrake
A végén az a Redhood vagy az Arkham Knight? Tudom a személy egy és ugyanaz
9.
9.
DON GONDOCS
A Batman páncélon a jel nagyon hasonlít a Batman Beyondban látható jelre. Nemis vagyok benne biztos hogy az Bruce volt. valamint Superman ruhája is a Kingdom Come Supermanre hasonlít.
8.
8.
Yanez
Elegge tetszik a DC univerzum, es pont ezert, mint sima fighting game, nekem nem jon at a hangulat. Egy Arkham fajta jatek sokkal jobban hozza a szuperhosos hangulatot. Tobb ertelme is van. Itt meg az eroviszonyok miatt is nem igazi az egesz, amolyan tul arkad mar. Mas mufajba kene ultetni, a bunyos cuccokra meg ott az MK, SF vagy a Tekken.
7.
7.
DON GONDOCS
Ez megint valami alternatív univerzum lesz, vagyis jó lenne.
6.
6.
Batman
Nagyon giccsesek ezek a jelmezek megint. Karacsonyfa az egesz kb. Hanyok
5.
5.
Gumiember
Pc megint kasza! Taps érte! Gyökerek!
4.
4.
SLi
2.
2.
Red-E-Kamp Van
nem szoktam szeretni, amikor a flasht közelharcban megütik. még supermantől sem. egyszerűen, ha nem akarná, nem lehetne eltalálni.
kíváncsi leszek a történetre és a többi átvezető videóra, ez a trailer pedig feleslegesen menőzős volt.
Batman zöldcsíkos páncélján pedig egyedül a vállak alatt található yo-yo nem tetszik. de lehet nem volt máshogy kivitelezhető.
1.
1.
Gykrizsi
Azok a páncélok gyerekek, de brutálisak voltak, eszem megáll. Az hogy miért ver mindenki mindenkit, nem vágom, de remélem lesz valami történet is, mert az nagyon adta az előzőben. Csak legyen benne balansz, mert az első résznél rosszabb játék nem volt balansz tekintetében.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...