Injustice 2 PC, PS4, XBOXONE

A DC-univerzum szuperhősei ismét egymásnak esnek.
Típus: bunyós, Szuperhősös, Verekedős

Felsorakoznak az Xbox Game Pass januári indulói

Folyamatosan bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft az imént pedig felfedte, hogy milyen címekre számíthatunk január első felében. Foci, szuperhősös bunyó és az új Torchlight is terítékre kerül.

Íme, a PlayStation Now novemberi kínálata

Erősen zárja az évet a Sony, ami a PlayStation Now játékfelhozatalát illeti, hiszen az ősz utolsó hónapjában ezúttal hat cím is bekerül a streamingszolgáltatásba. Lesz itt őrült lövöldözés, szuperhősös bunyók és még Forma-1-es versenyek is.

Hamarosan leleplezhetik az Injustice 3-at

Az Injustice-képregények írója teaselésbe kezdett a Twitteren, amely alapján jogosan tippelhetünk arra, hogy hamarosan lehullhat a lepel az Injustice-sorozat harmadik részéről.

Ingyen játszható bunyós játékok a hétvégére

Az EVO 2018 apropóján egy csomó verekedős játék ingyenesen kipróbálható a Steamen. Köztük van a Street Fighter V, az Absolver, a Dragon Ball FighterZ, az Injustice 2 és a Tekken 7 is. Utóbbi Xbox One-on is nyüstölhető a hétvégén.

Ingyen játszható játékok a hétvégére

A kiadók PC-n és konzolokon számos remek alkotást tettek kipróbálhatóvá. A Ghost Recon: Wildlands mellett PC-n a Skyrim: Special Editon és a Star Citizen aktuális változata vár mindenkit. PS4-en és Xbox One-on pedig az Injustice 2.

Launch traileren az Injustice 2 - Legendary Edition

Megjelent az Injustice 2 - Legendary Edition, amelyben minden eddig megjelent tartalmat megtaláltok. Kaptunk mellé egy elég pörgős trailert is, ahol tiszteletüket teszik a Tini Nindzsa Teknőcök és Hellboy is.

Bemutatkozott az Injustice 2: Legendary Edition

"Mindent bele" kiadás érkezik az Injustice 2-höz, amelyben az Ultimate Edition spéci skinjei és a DLC-karakterek is helyet kaptak. A megjelenésére sem kell sokat várnunk, március végén már le is csaphatunk rá!

Tini Nindzsa Teknőcök az Injustice 2-ben

Ahogy azt már tudtuk, az Injustice 2 harmadik Fighters Packjának utolsó karakterei a Tini Nindzsa Teknőcök lesznek. Most egy külön bejáratú előzetesben köszönnek be gyerekkorunk kedvencei.

Injustice 2 - June Moone is csatlakozik

Örülhetnek az Injustice 2 tulajdonosai, hiszen ha korábban beszerezték a Fighter Pack 3 csomagot, akkor jövő héten megkapják June Moone, azaz Enchantress nem e világi trükkjeit és varázslatait.

Három játék is ingyen játszható a héten

Közeledik karácsony, így több kiadó is ingyenes próbahetet biztosít számunkra. A héten az Injustice 2-t, a H1Z1-et és a Killing Floor 2-t nyúzhatjuk kötöttségek nélkül, ráadásul jelentős kedvezménnyel juthatunk hozzá mindhárom címhez.