Méregdrágán, de elérhető a Fable Fortune alfája

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 9.
  • Korai verzió
Link másolása
Érdekes ötlettel rukkoltak elő a Fable Fortune alkotói, a Kickstarter-kampány felpörgetése érdekében már most elérhetővé tették a játék egy korai változatát. Persze nem férhet hozzá mindenki, mélyen a zsebedbe kell nyúlnod érte.

A Fable Fortune még a múlt hónap végén mutatkozott be, és röviden annyit érdemes tudni róla, hogy egy, a Fable-univerzumot alapul vevő kártyajáték lesz, amit a megboldogult Lionhead néhány munkatársa fejleszt. A projektre a Microsoft is áldását adta, persze nem puszira: a Flaming Fowl Studios licenceli a címet a redmondiaktól.

Hogy miből? Nos, itt jön képbe a Kickstarter-kampány, melynek keretei között 250 ezer fontot szeretne összekalapozni a csapat. A cikk írásakor 53 ezer fontnál jár a gyűjtés, amiből már csak 19 nap van hátra. Nem mondanánk tehát, hogy kirobbanó siker lenne az adományozás, ami annyira azért nem meglepő, elvégre nehéz meggyőzni a játékosokat, hogy egy free-to-play címre pénzt áldozzanak, méghozzá előre.

Sebaj, a guildfordi csapat nem adja meg olyan könnyen magát, a minap ugyanis bejelentették, hogy a már meglévő ajándékok mellé azonnal hozzáférhetővé teszik a játék alfaváltozatát, de csak a bőkezűbb támogatóknak: a Steam-kulcsért legalább 100 fontot (durván 40 ezer forintot) kell rászánnod a projektre.

Érdekesség, hogy a korai változat nem NDA-s, ha megkapod a kódot, és elkezdesz játszani, annyi screenshotot és videót osztasz meg belőle, amennyit szeretnél.

11.
11.
Gábor36
Szerintem a legnagyobb baj, hogy a rajongók nem ezt várták, nem ezt akarják. Lassan 6 éve akar mindenki egy igazi Fable játékot, de ehelyett Legends, Journay és Fortune van. Szerintem egyik cím sem rosz, a Journay nekem tetszett, de a rajongók nem ezt várják, így folyamatos a csalódás. Ebben is van potenciál, mert látok újdonságokat, amik nincsenek a HS-ban, de nagyesély a pénz se fog rá összegyűlni. Persze megpróbálták, hisz 70%ban kb kész a game, hátha sikerül befejezni, de a rajongók nem ezt akarják, látszik is a pénz állásán.
10.
10.
user101
Azért nem eszik ilyen forrón...

5 font - 161 backers 10 font - 402 backers
20 font - 372 backers 40 font - 191 backers
80 font - 61 backers 100 font - 134 backers
200 font - 27 backers 250 font - 29 backers
400 font - 1 backers 500 font - 5 backers

Összesen 1412 ( ne kérdezzétek, hogy jött ki :)))

Nyilván be lett ígérve egy csomó bónusz is a 100-as mellé, az más kérdés, hogy így sem igazán sikeres ... :)
9.
9.
Őrnagy
Utalom a pénzt.
8.
8.
bema695
De jó! Végre fizethetek, hogy egy szarabb HS-al játszhassak, mikor egy jobb HS-al sem játszanék ingyen sem.
7.
7.
adamsfamily
100 forintért se kéne ez a szar.
5.
5.
Nagy baromnak kell lenni hogy erre valaki befizessen...
4.
4.
dcba
Istenem latni akarom azt az embert aki ki fog adni egy free to play otvar kartyajatek alpha verzioert 100 fontot. Sztem a steam kulcs melle az "All Time Looser" cimu achievement is kapasbol jarni fog erte.
3.
3.
kastorhun
Nem tűnik rossznak, de ez eléggé pofátlan húzás.
De még így is jobbnak tűnik mint a Tes saját kártyajátéka.
1.
1.
mdr88
Hát ez nem kicsit pofátlan... főleg ha belegondol az ember, hogy AAA játékokat kap fele ennyiért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...