Fable Fortune PC, XBOXONE

Kártyajáték formájában tér vissza a Fable.

Elhunyt a Fable művészeti igazgatója

Ötvenhét éves korában elhunyt a Bullfrog és a Lionhead veteránja, Paul McLaughlin, aki többek között a Fable művészeti igazgatója is volt, de dolgozott a Black & White-sorozaton is.

Fable IV - elbúcsúzunk a ködös Albiontól?

Egyre biztosabb, hogy a Microsoft idei E3-as konferenciáján bemutatkozik a Forza Horizon-sorozatért felelős Playground Games legújabb játéka, a következő számozott Fable-epizód, amiről most kiszivárgott néhány apró részlet.

Fable Fortune - a héten érkezik a végleges változat

Tavaly óta érhető el a Fable világában játszódó gyűjtögetős kártyajáték korai hozzáférésű változata PC-n és Xbox One-on. A fejlesztők ma bejelentették, hogy a végleges, 1.0-s free-to-play verzió a héten élesedik.

Még visszatérhet a Fable-sorozat

Noha tavaly márciusban zárt be a Lionhead, a készülő Fable Legendset pedig törölték, még mindig van remény a népszerű széria feltámasztására, legalábbis az Xbox belső fejlesztéseiért felelős Shannon Loftis szerint.

GC 2017: Xboxos indie körkép

Negyedik évfordulóját ünnepli az ID@Xbox program, ennek apropóján egy új videó látott napvilágot, amely a közeljövő független fejlesztéseire koncentrál - 14 cím került bele a kalapba.

Csúszik a Fable Fortune korai változata

A tervezettnél két héttel később, csak július legvégén rajtol el a Fable-sorozat kártyajátékának, a Fable Fortune-nek a korai hozzáférésű kiadása. A halasztás mindkét platformot érinti.

Jövő hónapban jön a Fable Fortune korai változata

A Flaming Fowl Studios és a Mediatonic bejelentette, hogy július 11-én debütál a Fable Fortune kártyajáték korai hozzáférésű változata, méghozzá PC-n és Xbox One-on.

Törölték a Fable Fortune Kickstarter-kampányát

Megijedni nem kell, csupán annyi történt, hogy a Flaming Fowl csapata befektetőre talált, így már nincs szükség adománygyűjtésre, a Fable-kártyajáték jövője biztos. Azért a támogatók sem távoznak üres kézzel.

Méregdrágán, de elérhető a Fable Fortune alfája

Érdekes ötlettel rukkoltak elő a Fable Fortune alkotói, a Kickstarter-kampány felpörgetése érdekében már most elérhetővé tették a játék egy korai változatát. Persze nem férhet hozzá mindenki, mélyen a zsebedbe kell nyúlnod érte.

Kártyajátékot kap a megboldogult Fable

Ugyan a Lionhead csapata hetekkel ezelőtt végleg lehúzta a rolót, a csapat egykori tagjaiból verbuvált Flaming Fowl Studios azonban rátette a mancsát a Fable-jogokra. Első játékuk, a Fable Fortune egy kártyajáték lesz.