Street Fighter V - hónap végén jön a sztori-DLC

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 10.
  • Hír
Link másolása
A Capcom megerősítette, hogy június végén végre megjelenik a Street Fighter V korábban beharangozott sztoriközpontú kiegészítése, amit a játék tulajdonosai teljesen ingyen kapnak majd meg.

A Capcom megerősítette, hogy hónap végén mutatkozik be a Street Fighter V korábban már beharangozott történetközpontú kiegészítése, a Shadow Falls. Ez egy öt felvonásból álló, nagyjából 3-4 órás kihívást ígérő kitérő lesz, ahol a készítők a harmadik és a negyedik rész közötti hézagokat igyekeznek betömni, méghozzá egészen elképesztően filmszerű körítés segítségével.

A történet középpontjában a gonosz Shadaloo szervezet és a világot védelmező harcosok állnak és lényegében azt meséli el, hogy az elképzelhetetlenül nagy hatalomra szert tett M. Bisont hogyan próbálja megállítani Ryu, Ken, Chun-Li és a többiek.

A készítők azt is megerősítették, hogy a bejelentett DLC-karakterek, Alex, Guile, Ibuki, Balrog, Urien és Juri is játszható lesz, ami azt is előrevetíti, hogy kisebb ízelítőt kapunk azokból a hősökből is, akiket csak később kapunk majd meg.

 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...