Kit Harington is szerepel az új Call of Dutyban

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 11.
  • Hír
Link másolása
Az Activision hivatalosan is megerősítette, hogy Kit Harington szerepet kapott a Call of Duty: Infinite Warfare-ben. A Jon Snow-t alakító színész a játék főgonoszát fogja eljátszani.

A találgatások után hivatalossá vált, hogy Kit Harington is szerepel a következő Call of Dutyban, egész konkrétan a játék főgonoszát alakítja majd a Settlement Defense Front színeiben. Mivel Haringon jellemzően jófiúkat játszik, kíváncsian várjuk, hogy mit hoz össze az Infinite Warfare apropóján!

További érdekesség, hogy a rendezésben Guy Ritchie is közreműködik majd, az Activision közleménye szerint ő segít életre kelteni Harington karakterét. Ritchie egyébként nem először dolgozik a Call of Duty-sorozattal, elvégre már a Call of Duty: Black Ops II-höz is forgatott egy élőszereplős előzetest.

A Call of Duty: Infinite Warfare idén novemberben jelenik meg, és érdekesség, hogy a minap lecserélték a játék borítóját. Gondolom, nem kell magyarázni, hogy miért.

22.
22.
DON GONDOCS
Kevin spacytől jobb lett az AW?
21.
21.
Kovbaj
Remélem ezt nem cseszik el, mint a codot.
20.
20.
Kovbaj
Remélem ezt nem cseszik el, mint a codot.
18.
18.
giga321
És akkor most jobb lesz a game vagy micsoda?
16.
16.
Danikika94
#13: Szerintem szimplán azért mert most lett elege a gamer communitynek h ugyanaz a szar minden évben csak más körítéssel:)
15.
15.
TheBate
Imádom, hogy a CoD izomból (értsd: pénzből) akar megoldani minden problémát.
14.
14.
Neo1989
Gondolom Harington kevesebbet kért mint anno Spacey :) Maga az ötlet egyébként nem lenne rossz, csak épp semmit nem dob a játékon.
Engine-nt kéne már cserélni , de azt nem fognak.
13.
13.
Nem ez volt a kérdés. A szokásos fikázást megértem. Azt kérdeztem, hogy idén miért fajult el ennyire. Mint mondtam, nem néz ki rosszabbul, mint a többi, ugyanaz megy, mint minden évben. Akkor miért nem akadt ki senki ennyire már mondjuk 4 évvel ezelőtt is? New year, same COD and no one bats an eye. New year, same COD while new Battlefield's announced and everybody loses their minds.
12.
12.
maros1977
#11: Teljes mértékben igazad van
11.
11.
Danikika94
#8: Azért van ez a kollektív COD utálat mert a fejlesztők gyakorlatilag szarnak a játékosok igényeire és szarnak az egészbe hogy mi kell. Csinálnak valami csilivi szart és eladják és őket csak az érdekli hogy ebből nekik pénz van és kész. Battlefield1 miért lett ennyire brutálisan híres és közimádott? Mert újat tudott adni és olyan témában sikerült neki alkotni ami eddig nem volt és most ez egy új dolog ráadásul eddigiek alapján nagyon is jól csinálják. A cod meg....kikerült az űrbe egy kicsit és woa ájuljunk el...de am meg egy semmit mondó casual szar az egész :D Ezért van ez a COD útálat. Én a MW3 óta egyiket se játszom mert számomra a COD a MW3-al lett vége :)
10.
10.
NECROSMOKE
Ugyanbiza még KIT tesznek bele ? :D
9.
9.
Gykrizsi
#8: Mert eddig is rossz volt, és szartak a játékosokra, és csináltak egy zűr az űrbent.
8.
8.
#5: Kratos beleillene? Te is el vagy tájolva a sorozattal kapcsolatban.

Amúgy azt már sikerült lenyelnem, hogy a COD-ot minden évben utálnia kell mindenkinek. Azt nem, hogy idén miért fajult ez el ennyire. Semmivel sem tűnik rosszabbnak mint az utóbbi években. Nem mindegy, hogy űrben pattogunk vagy exoskeletonnal?
7.
7.
Angelwing
#6: Hát igen azért is a Ghost volt az utolsó, mert nem a legjobb rész, és azóta sem győztek meg hogy jobb részek jönnek.
6.
6.
Ra1D3n
#3: A BO3-at mondjuk nem próbáltam, de azt leszámítva a Ghosts szerintem minden idők leghulladékabb COD játéka mind multi, mind kampány oldalról...
5.
5.
Yanez
Én azt várom, hogy már fordítva is jöjjenek ilyen dolgok. Pl: Kratos is felbukkan a Trónok Harcában. Valamilyen értelemben még bele is illene. :D
3.
3.
Angelwing
Az látszik hogy profi munkát csinálnak, de akkor miért nem futja egy jobb grafikára? És jobb mesterséges intelligenciára? Ez a rész is csak egy kacsa vadászat lesz nulla kihívással. Amióta lehet a játékban falonfutni ugrállni nagyokat, azóta nem veszem a sorozatot. A Cod Ghost volt az utolsó amit megvettem. Azóta nem jött jó rész.
2.
2.
Red-E-Kamp Van
na most nézhetem két napig a fejét a főoldalon..
egyéb hozzászólnivalóm sajnos nincs.
1.
1.
Gykrizsi
Ezt is most fogják betenni valakinek a helyére, szánalom. Ennyire szarul állnának?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...