Saját kezűleg rakja rendbe az id a Doom multiját

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 11.
  • Hír
Link másolása
Az Eurogamer jelentése szerint az id Software nem volt túlzottan elragadtatva a Doom multijának fogadtatásától, ezért visszavette a többjátékos mód fejlesztését a Certain Affinitytől.

A Doom multiját egy külsős csapat, a Certain Affinity fejlesztette, azonban az Eurogamer fülese szerint az id Software visszavette a srácoktól a többjátékos rész üzemeltetését és támogatását. Ennek persze előzménye is van: míg a játék kampánya fantasztikusan sikerült, a multiplayer mód fogadtatása nem volt a legjobb.

Marty Stratton vezető producer azt mondta a magazinnak, hogy hálásak a csapat munkájáért, de saját kezűleg szeretnének megbirkózni a multi problémáival. Ígérete szerint még a nyáron bekerül a játékba az egyedi beállítások mentén meghatározott privát meccs indításának lehetősége, ráfekszenek a hibajavításra, és a csalók ellen is hadjáratot indítanak.

Stratton szerint az id maximálisan elkötelezett a Doom multija mellett.

12.
12.
rayden02
Ez a Affinity gárda csinálta a halo 5 multiját is, meg is látszik sajnos :D
Reméljük hogy az ID tudja még orvosolni a problémákat! :)
11.
11.
GODL1KE
Monjuk erre rájöhettek volna még mielőtt kiadják a játékot , de így legalább jó reklámot csinálnak maguknak. Szerintem a cod hatás átcserélnék a régi stílusra akkor jobb lenne a multija a Doom-nak.
10.
10.
br1Koo
Ez az amit hozzáállásnak neveznek.
9.
9.
Codehook1337
Sztem remek a multija kicsit elegem volt mar a perkes hulyesegekbol :D vagytam mar erre a retro feelingre :)))
7.
7.
dcba
#5: Aki ezert beszol neked, az eladta a 600 ezres gepet es vett belole 2 elite controllert amivel tolja a Bloodborne-t meg az Unchartedet. A tobbiek meg sztem kulturaltabbak.

Nana, h PC nalam is, ugyan nekem vannak konzoljaim is, de barmikor tuzre vagnam oket a PC-mert. A vasarlassal meg nem vagy elkesve, mert a single play megvar, a multi meg csak jobb lesz. A Season Pass mondjuk aggaszt, de majd meglatjuk.
6.
6.
Alapból nekik kellett volna készíteni :D lol
5.
5.
ribizly
#3: Jaja, ismerem az oldalt, meg elő is volt rendelve... csak valahogy nem akartam már erre is kadni most $-t. Várok még egy pár hónapot és pár ezresért megszerzem. Addig van mivel tolni. :)

És természetesen PC! :) Ez nem is kérdés.
Még mielőtt kapom az ívet a nagyeszű kollégáktól itt az oldalon: Volt PS2-m és XBOX360-am is nem is kevés ideig. El lehet fogadni, hogy van akinek a PC jön be.
4.
4.
Falcon
Tul kicsik a pályák monoton unalmas terepel és csak 9 van ezen már nem lehet segiteni utolag ja hogy vegyek season passt ...... Mikro map ért nem fizetek inkább várom a battlefieldet cod ban is egyre kisebbek a multis tárképek az is kukázva
3.
3.
dcba
#2: Ja bocs, csak annyi, nem tudom min jatszod, vmiert automatikusnak vettem, h PC-n, ezert irtam, h cdkeys-en meg tudod venni.
2.
2.
dcba
#1: Vedd meg nyugodtan. A single siman hozza a Doom hangulatot, a Snapmap ha turelmes vagy akkor nagyon komoly dolgokra kepes es a multi sztem kimondottan hangulatos, elegge a Quake 3-t idezi. En utalom a multis jatekokat, de ezt rendszerersen szoktam tolni. Eddig 60 oram van a Doom-ban es kiunlockoltam mar az osszes acsit. Hidd el nem banod meg. cdkeys.com-on egesz olcson megtalalod, vagy mas kulcsos oldalon.
1.
1.
ribizly
Ha ez igaz, akkor lesz egy tuti vásárlójuk. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...