E3 2016: Star Trek VR-játék készül a Ubisoftnál

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Szeretnél te is egy csillaghajót irányítani és utazni a galaxisban? Nos, a Ubisoft új VR-játékában három másik társaddal erre is lehetőséged lesz, hiszen már készül a Star Trek: Bridge Crew. Holnap még többet megtudunk róla.

A Star Trek: Bridge Crewban egyszerre négy játékos vehet rész, mindegyikük a hajóhíd személyzetének egy-egy tagját személyesítik meg - lehetünk kapitányok, mérnökök, taktikai tisztek és így tovább. Az anyag JJ. Abrams Star Trek-univerzumában játszódik, és az Aegis csillaghajó fedélzetén érezhetjük magunkat egy VR-headseten keresztül.

A fejlesztést a Red Storm Entertainment végzi, a csapat korábban számos Tom Clancy-játékon dolgozott már. A kampány során aktiválhatjuk a térhajtóművet, különféle tárgyakat szkennelhetünk az űrben, a fontos adatokat egy lebegő képernyőről olvashatjuk le. A sztoriküldetéseken felül véletlenszerűen generálódó missziókat is teljesíthetünk.

Nem kell követnünk Kirk kapitány módszereit a játékban, elvégre több megoldás is létezik. Érdekes lesz látni, hogy a legénység hogyan reagál a különféle helyzetekre, megbeszélhetik a dolgokat és közösen hozhatnak döntéseket.

Szerinted melyik a fontosabb? Ha csak a Vulcan tudósokat mentitek meg, vagy mindenkit kiszabadítotok a bolygóról? Esetleg mindkettő? Nem minden döntés végződik jól.

A Bridge Crew idén ősszel jelenik meg Oculus Riftre, HTC Vive-ra és PlayStation VR-ra. A játékról vélhetőleg többet is megtudunk majd a holnapi Ubisoft-konferencián.

6.
6.
simon 555
#5: Ne mond már, hogy nem tudsz keríteni 3 másik embert az interneten :D
5.
5.
BloodyDeath
És ha nincs másik három ismerősöm, akivel játszhatnék??
Nagyon jól hangzik, de remélem lesz benne lehetőség arra is, hogy egyedül játszhassunk.
4.
4.
pmarci66
Mi értelme van annak, hogy mindent bejelentenek még a rendezvény előtt? Szinte semmi meglepetés nem marad a konferenciákra, pedig szerintem pont ez lenne a lényegük...
3.
3.
zozo76hun
csak ugy repkednek itt a friss regek... :)
1.
1.
Hidan88
Hoppá szerintem nagy siker lesz jól meg csinálják:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...