Star Trek: Bridge Crew PC, PS4

Star Trek VR-játék.

Eltűnt az online üzletekből a Star Trek: Bridge Crew

A Star Trek: Bridge Crew ötéves missziója után kétessé vált a legénység jövője. A Ubisoft minden figyelmeztetés nélkül eltüntette a VR-eszközökre optimalizált játékát az online piacterekről.

Nem mindegyik Assassin's Creed fut majd a PS5-ön

A Ubisoft az egyik blogposztjában említette meg, hogy bizonyos PS4-es játékaik - köztük különféle Assassin's Creed-epizódok - nem futnak majd a Sony következő generációs konzolján.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák a kiadók és fejlesztők a hónap végét, a következő napokban minden platformon számíthatunk játékmegjelenésre. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába a hét termését!

Star Trek: Bridge Crew - érkezik az új nemzedék

A tavalyi év egyik legnagyobb VR-os durranása, a Star Trek: Bridge Crew belép az új nemzedék korába. Ha szívesen beülnétek Picard kapitány székébe, hogy a Borg vagy a romulánok körmére nézzetek, akkor van egy jó hírünk.

VR nélkül is játszható a Star Trek: Bridge Crew

A Star Trek: Bridge Crew-t a Ubisoft egyik nagy dobásának szánták. A játékosok egy virtuális űrhajóba pattanhattak, ahol különféle nehézségeket kellett közösen megoldaniuk. Már VR-szemüveg sem kell a játék élvezetéhez.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erre a hétre is jutott egy verekedős játék a Tekken 7 formájában, azonban a műfajtól idegenkedők is találhatnak érdekességeket az aktuális játékmegjelenéseket felvonultató listánkban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten visszatér a játékipar kedvenc koboldja, autót zúzunk, ahogy a csövön kifér, és PC-n is harcba szállunk az emberiségért a robotok ellen vívott háborúban. Nézzük a heti játékmegjelenéseket!

Újra csúszik a Star Trek: Bridge Crew

A korábbi tervvel ellentétben mégsem jelenik meg márciusban a Ubisoft Star Trek VR-játéka, további két hónapot kell várnunk rá. Szerencsére a híres USS Enterprise legénysége is helyet kap benne Kirk kapitánnyal és Spockkal.

Cross-platform támogatás a Ubisoft VR-címeiben

A Ubisoft több VR-játékkal is készült az év végére, melyeket szinte az összes eszközön játszhatjuk majd. A vállalat bejelentette, hogy ezek a címek egytől-egyig keresztplatformos támogatást kapnak.

2017-re csúszik a Star Trek: Bridge Crew

Az E3-on bemutatkozott Star Trek VR-játék mégsem látja meg idén a napvilágot, a Ubisoft a "legjobb játékélményre" törekszik, ezért a csúszás mellett döntött. Csak március közepén játszhatunk vele.