E3 2016: Kiszivárogtak a Dead Rising 4 első képei

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 12.
  • Képek
Link másolása
Gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy készül a Dead Rising 4, a múltkori szivárgások után az imént kikerültek az internetre az első screenshotok is. Katt egyet és már ellenőrizheted is őket!

A korábbi pletykák szerint a Dead Rising 4 valójában az első rész remake-je lehet, így Frank West is visszatér majd benne. Többek között persze, merthogy kooperatív módot is kapunk a feltételezések szerint Xbox One-ra és PC-re készülő játékban.

Az első screenshotokat a galériánkban találjátok, de ha ide kattintotok, egy gifet (13 MB) is megnézettek a címből.

10.
10.
Necreon
Te meg totál elbeszélsz mellettem amikor nekem akarsz válaszolni. Ez a konzolgeneráció így a régi úgy, a játékok tök jök voltak... ember, senki se beszélt erről. A PC portok minőségéről volt szó, olvasd el újra ha az kell.

Én a magam részéről beszoptam egy Street Fighter X Tekken-t ami olyan szinten mocsok port lett hogy 1 hét alatt kihalt a teljes online, beszoptam a Street Fighter V -öt amivel február óta nem tudok játszani mert a billentyűzet gombjainak 90%-át nem ismeri fel a játék (ki ne mondd hogyél kontrollert, ki ne merd. Azon túl hogy van, az nem jelenti hogy 7 év és 2000+ óra SFIV után billel át tudok állni, vagy akarok, vagy hogy ez bármelyik fejlesztőnek kifogás és meg van bocsájtva hogy CVB-re állíthatsz mozdulatokat, de UIO vagy JKL már nem működik, majd teljes kuss és ignorancia a fejlesztők oldaláról úgy hogy a supportjuk nem válaszol a témában!).

De menjünk tovább, Dead Rising 3 memory leak-el jött ki, crashelt, a világon ha 10 embernél ment úgy ahogy kéne megjelenéskor, míg fel nem zabálta a 16Gb RAM-ot náluk is és crashelt. Hogy később egy fokkal jobb lett a helyzet, neked talán meg nem történtté teszi a dolgot. Ez különbözteti meg a zombifogyasztót a tudatostól (hogy maradjunk a hangnemnél amit megütöttél).

Persze, ezeket és egyebeket nem mind belsőleg fejlesztik, az épp aktuális megbízott csapat nagyon sokszor külsős, ld. Ninja Theory. De mivel a megbízó, azaz ahonnan a munkáért a pénzt kapja mindenki, az a kiadó, a CAPCOM, és ők dirigálják kik, mennyit dolgozhatnak a PC porton. A hozzáállás pedig meglátszik az eredményen, mert valószínű hogy a minősêgellenőrzésen nem megy át egy PC-s játék ami a WASD-on kívül 6, azaz 6 kemény gombot ismer fel a billenytűzetről, ha csak a vezetés azt nem mondja hogy kit érdekel, jó lesz ez így, nem költünk többet a PC-re, kevés fogy úgy is. Vajon miért?! De a fizetős DLC-k persze azonnal megjelennek a konzolossal együtt kivétel nélkül, ha a játék maga nem is nagyon játszható. A CAPCOM a második a sorban a Warner után a szégyenlistán.
6.
6.
rayden02
#5: Várjunk még a PC-s verzióval ,mert lehet hogy csak WIN 10 exkluzív lesz!
5.
5.
Elmennek a csaba az xbox-pc kiadasukkal, luzer capcom kihagyja megint a ps4-et, balfaszok teljesen...
4.
4.
Hidan88
hát inkább várok gameplayt
2.
2.
godach
#1: Milyen Capcom féle szemét? A Capcom, minden generációban, szinte minden konzolra megjelentetett valamit, amitől majd összefstuk a bokánkat. Bár, nekem annyira nem tetszett a többi, de annó a DR1 is ilyen volt. Egyéb címekről nem is beszélve... Hozzáteszem a Saints Row széria, ezután kezdett el élni. A Resident Evil hasonlítgatásod, meg a Zombi témán kívül, nem is értem...
1.
1.
Necreon
CAPCOM's Saint's Resident's Evil Row. De hidegen hagy te jó ég. A harmadik egy pillanatra érdekelt, de tipikus CAPCOM-féle szemét PC port lett az is. Nem tudom hogy csinálják hogy a DMC-ken kívül nem tudnak jó PC portot kiadni a kezeik közül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...