E3 2016: Sztorimóddal jön a FIFA 17

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 12.
  • Videó
Link másolása
A Titanfall 2 egyjátékos kampányát beharangozó trailer után egy másik előzetese is kiszivárgott az Electronic Artsnak: ezúttal a FIFA 17-ből tudunk látnivalót mutatni, méghozzá nem is akármilyet!

Ugyanis nemcsak a Frostbite motort hozza magával újdonságként a következő FIFA, hanem egy vadonatúj, sztoriközpontú játékmódot is. A kampányban egy Alex Hunter nevű srác karrierjét egyengethetjük, az EA Sports szerint egy szabadon választott Premier League-csapatban kell majd állnunk a sarat. Drámai lesz:

A FIFA 17 szeptember 29-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra. A további részletek az EA ma esti konferenciáján várhatók.

28.
28.
Quent1n
#26: Ezért szép az élet mert mind mások vagyunk :) Én gyerekkorom óta azokat a sztoris játékokat preferálom ahol fehér férfi a főszereplő. Velük jobban tudunk azonosulni, könnyebb szimpátiát érezni. Tomb Raidert pont azért nem toltam rettenetesen sokat, mert nem érdekelt annyira egy női főhős. GTA San Andreasba se éreztem át annyira a CJ dolgait, nem is tudtam beleélni magam a történetébe, nem ragadott magával. De, hogy fehér szereplőről is mondjak ilyet a IV-be Nico is rettentően antipatikus egy valaki volt. Ettől még végigtoltam őket és élveztem is de más volt az élmény. :)

Ez a bőrszín dolog most túl van tolva, mindenhova beerőszakolják őket, szerencsére rengeteg tehetséges és jó színész van köztük de sokszor teljesen indokolatlan az erőltetésük. A filmek mondjuk teljesen mások, ott ugye a színész egy élő ember aki nagyon sokat ki tud hozni egy szerepből és csak a játékával képes magával ragadnia nézőt. Dany Glover ilyen volt, Samuel L. Jackson ilyen, Morgan Freeman ilyen de pl. egy John Boyega szerintem nagyon nem. Akárki játszhatott volna helyette ennyit simán produkált volna.

A Kinder csokis dolog is elég szerencsétlenül sült el egy szerencsétlenül posztolt kép miatt, rosszkor, rosszul csinálták de ezt szerintem ők is tudják. :)

26.
26.
delphijos
Nekem ez rém furcsa.

1. Nem is tudjátok még hogy nem lehet-e választani a karakter kinézetét

2. Tényleg azért nem tudjátok majd magatokat "sztárfocistának" képzelni, mert fekete?

3. Nem elegáns olyan szereplőket példának felhozni akik már "ismertek fehérként". Ez fordítva is igaz, egy Bad Boys remake film is fura lenne mondjuk fehérekkel. Vagy egy fehér Murtaugh. ( Jó, ezek mondjuk filmek )

4. Egy Beyond-ot is tudtam élvezni, pedig nem vagyok lány. És God of War-t se kopaszon kifestve játszok. Nem értem miért pont a bőrszín ami annyira zavaró lenne....

5. Ilyen alapon a fekete játékosok is szóvá tehetnék hogy még mindíg 90%-a a szereplőknek fehér....
23.
23.
Beniciodeltoro
#22: Ez a sztori mód, a karrier teljesen más.
A sztori módot is lehetett volna úgy csinálni mint a karriert, vagy legalább 3 opció közül lehetett volna választani, fehér-fekete-sárga, ennyi, de ez a toljuk a feketéket fentről jöhet, Star Warsba is hipp-hopp egy négus lett a főszereplő.
Nekem sincs bajom a feketékkel, de ezt túltolták.
22.
22.
odin wraith
#4: Szia! Szerinted lehet saját embert csinálni és azzal menni játékos karriert vagy csak ezzel a fekete sráccal? Köszi.
20.
20.
Rockefeller
Szerintem ez az egész a bevándorlás miatt van. Ezzel akarják népszerűsíteni a másságot.
18.
18.
Quent1n
#17: Őszintén megmondom, nekem is elvesz az élményből. Egy sztori résznél az ember szeret azonosulni a szereplővel ami nyilván könnyebb ha külsőre is lehet alakítani, de legalább a bőrszíne egyezik. Persze van akit nem zavar, engem spec igen. Az Uncharted is fehér Nathanel az igazi nem egy kínai vagy afrikai faszival. Lara Croft is érdekes lenne mint néger nőci. :D Szóval remélem azért lesz benne karaktergenerálás, végülis kb. semmin nem változtatna. :)

Egyébként mint ötlet bejön, már csak egy jó kis bunda-mod kéne :D
16.
16.
SLi
Amúgy hol írják hogy mindenképp fekete lesz?
az NBA2K-ben is fix név volt meg minden mégis bele tudtad rakni a saját magad karakterét
14.
14.
SLi
uhh lehet egyedül vagyok vele de én már az NBA2k-be is utáltam
13.
13.
DON GONDOCS
#12: És persze a story során kiderül hogy meleg és mélyen vallásos hogy teljes legyen a kép.
12.
12.
Beniciodeltoro
Persze hogy fekete karakterrel megy a story mód.....nyilván.
11.
11.
DON GONDOCS
Visceral, Respawn star wars, kell most.
10.
10.
DON GONDOCS
Remélem ehez is folyamatos online kapcsolat kell majd.
9.
9.
lacinho01
Hál isten szabadon választot csapattal és nem kötelezően a manchesterrel kell lenni
8.
8.
Edgar26
Ez elég hangulatos volt, bár ehhez tudtuk eddig is, hogy értenek. Egy próbát megér az biztos.
7.
7.
dvs00
No akkor nesze.

http://www.theverge.com/2016/6/12/11913978/microsoft-xbox-one-s-slim-console-leak
6.
6.
DON GONDOCS
Ó remélem rpg elemek perkek skillek is lesznek benne, meg jó rossz befejezések. és ne felejtsük a focitársakkal történő kiépíthető kapcsolatokatl (ala mass effect)
5.
5.
Chelseafan1989
érdekes, csak azt nem értem hogy miért nem csinálhatsz magad egy karaktert amivel lehetne vinni a story módot.
Kifogom próbálni, bár nehezen képzelem el hogy ebbe sok időt fogok fektetni.
Remélem nem csak a grafika fog fejlődni.
4.
4.
Yanez
Előszőr nagyon hülyén hangzott a cím, amikor elolvastam. Sztori egy focis játékba? Akkor legyen gépfegyver a Gyűrűk Úrában! No de a trailer után csak lestem, hogy wow! Meggyőztek!
3.
3.
Macifasz
Arra mondjuk azért kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz ez forgatókönyvhöz kötött. Azaz teljesen szabad kezet kapunk és ha végig pengék vagyunk, akkor a sztori módban is végig pengék leszünk, vagy ne adj isten lesz olyan, amikor a 3 méteres üres kaput is kihagyjuk majd, mert a forgatókönyv úgy van megírva, hogy nekünk azt is ki kell hagynunk. Ennek mondjuk nem örülnék. Rendre vannak olyan időszakaim, amikor hót szar vagyok a menedzser módban, és inkább hanyagolom pár napig a játékot, mert nem megy sehogy sem. De ez maradjon is így. Ha béna vagyok, az azért legyen, mert nem vagyok formában és ne azért, mert a játék úgy van megírva, hogy nekem bénának kell lennem.
2.
2.
zimonyini
Woooioiiow. Instant vétel.
1.
1.
Macifasz
Nagggggyon kemény. :-D Az eddigi játékos karrier mód eléggé unalmassá vált egy idő után, így azonban már más lesz a leányzó fekvése. :-D Tetszik az ötlet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...