E3 2016: Fe - íme, az EA Originals első címe

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Unravel sikerén felbuzdulva az EA úgy döntött, hogy olyan programot indít, amely felkarolja a tehetséges indie csapatokat. Bemutatkozott az EA Originals első címe, a Fe, amely a természettel való kapcsolatunkról szól.

De miről is szól az kiadó konferenciáján leleplezett EA Originals program? Lényegében három dologról: egyrészt arról, hogy egyedi, emlékezetes és innovatív játékokat kapjunk, másrészt a kis indie csapatok felkarolásáról, a fejlesztéstől egészen a marketingig. És végül, a finanszírozásról, hiszen a tőkét az EA állja, így még a pár főt foglalkoztató stúdiók is gondtalanul működhetnek.

A program első fecskéjét, a Fe-t a göteborgi Zoink csapata szállítja, és egy varázslatos világban játszódik. Nagy vonalakban a természet, a föld és az élőlények kapcsolatáról szól - a történet bemutatja, hogy ez az egyensúly milyen törékeny, az általunk irányítunk állatka folyamatosan veszélyben van. A Fe tele van felfedezéssel, konfliktusokkal és megannyi kapcsolattal.

Megjelenési dátum és platformlista még nincs.

4.
4.
Egyfelől oda vagyok az ilyen játékokért, másfelől viszont képtelen vagyok nem a Grow Home-ot és az Ori-t látni benne.
3.
3.
Edgar26
#2: Igen, eléggé úgy tűnik, hogy minden vasból van a világban. Nem tudom hányan gondoltak erre:)
1.
1.
GAMEROD
Nekem nyomasztóak az ilyen játékok, színesebb is lehetne. Ilyen színvilággal visszatérhetnénk a régi zöld és narancssárga üzleti monitorokhoz is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...