Fe (Electronic Arts) PC, PS4, SW, XBOXONE

Új indie játék, amely az EA támogatásával készülhetett el.

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.

Fe teszt

A Zoink! is lehetőséget kapott a Electronic Artstól, hogy a kiadó indie fejlesztőket támogató projektjén keresztül jelenhessen meg a játéka, a Fe. Lássuk, mit sikerült összehoznia svéd fejlesztőcsapatnak!

Utolsó előzetesen a Fe

Tegnap óta elérhető az EA Originals legújabb játéka, a Fe, amiben egy hatalmas erdőkkel tarkított világot bejárva kell rájönnünk annak rejtélyeire, hogy aztán felszabadítsuk a természetet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem fogunk unatkozni a héten, egy nagy adag játékmegjelenéssel készültek nekünk a kiadók és a fejlesztők. Többek között a régóta várt Kingdom Come: Deliverance is a napokban kerül boltokba.

Összeolvad a SteamWorld Dig és a Fe fejlesztője

Az Image & Form és a Zoink Games között már korábban is szoros volt a kapcsolat, a mai bejelentéssel azonban még egyet lépnek előre: Thunderful Games néven bútoroznak össze.

Megjelenési dátumot kapott a Fe

A Nintendo Direct Miniben jelentették be, hogy még februárban megkapjuk az EA Originals kezdeményezés részeként készülő Fe-t. A svéd fejlesztésű akció-kaland elsősorban a bájos stílusával kívánja elcsábítani a játékosokat.

Öt perc a Fe csodálatos világában

A tavalyi E3-as bemutatkozása óta nemigen lehetett hallani az Electronic Arts által felkarolt Fe-ről. Szerencsére a megjelenés már nincs messze, így az év utolsó napjaira befutott egy ötperces bemutató.

PSX 2017: Csokorba gyűjtve a játékmenet-videók

A hétvégén tartott PlayStation Experience-en ugyan a Sony megjelenés előtt álló nagyágyúi nem sokat mutattak magukból, de a kisebb címek rendre kaptak játékmenet-bemutatókat.

Csak 2019-ben jön az A Way Out?

Kiszivárgott belsős anyagok alapján úgy néz ki, hogy az Electronic Arts idei E3-on bemutatott egyik izgalmas projektje, az A Way Out megjelenése még egy kicsit odébb van. Ha hinni lehet az anyagnak, akkor 2019-ben lesz a premier.

GC 2017: A jövő év elején érkezik a Fe

A tavalyi E3-on leplezték le a Zoink Games új alkotását, mint az EA Originals program új címét. A munkálatok szépen haladnak, az egyedi hangulatú játék 2018 elején landol PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switch-en.