E3 2016: Gameplay traileren a Friday the 13th

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 13.
  • Videó
Link másolása
Végre hosszabban is belenézhetünk a Friday the 13th: The Game-be, hiszen az E3-ra időzített trailerben valódi gameplayt láthatunk. Jason módszeresen legyilkolja a fiatal táborozókat, akiket szintén a játékosok irányítanak.

Néhány kisebb klipen kívül eddig még nem nagyon láthattuk mozgásban a Friday the 13th: The Game-et, de a Los Angeles-i expón végre egy hosszabb előzetest kaptunk a horrorjátékról. A hokimaszkos Jason módszeresen végzi ki az áldozatait - legtöbbször eléggé brutálisan. A menekülő fiatalokat is a játékosok irányítják - igazi macska-egér játék várható idén októberben PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Oké, a grafika nem egy nagy durranás, ahogy az animációk is eléggé darabosak, de nem árt tudni, hogy a videó a pre-alfaváltozatról készült.

17.
17.
Dreadlox
#7: Rendben fiam eriggy vissza a pincébe.

ON:
Szerintem elég gyenge eresztés, mármint gameplay terén teljesen okénak tűnik, de a kivitelezés elég vérszegény. Az animációk elég lassúak, nincs bennük élet. A grafika még oké, de a design is eléggé rajzfilmesre(??!) sikerült. Ha beletették volna az MKX-es Jason-t teljesen rendben lenne. Reméljük kap pár update-et meg én annak is örülnék ha sztárvendégeket is bele tudnának tenni, ha sikeres lesz ez az egész.
14.
14.
Rakottkrumpli
Látom itt nem sokan látták az eredeti részeket :D Ez kb az 3. rész körül játszódik, ahol márpedig Jason így néz ki. Ilyen tiszta a ruhája, ilyen brutális és minden szerintem faszán át adja a hangulatát. Ez tényleg azoknak készül, akik Jasont nem a freddy vs Jason-ből, vagy a Mortalból ismerik.... Az külön pozitívum, hogy az anyja folyamatosan kommentál :D
13.
13.
#12: Igazad van, csak rá kell nézni a kommentjére. Az egyszerű "ez szar" megszólalás tipikus esete. Or wait..
12.
12.
PrimYaz00
#9: Szegényke elmebeteg, nem a valóságban él. Nézz a nevére User101. Lényeg, hogy nem 10 éves/troll :D
11.
11.
#6: És akkor mi van, ha itt nem épp lövöldözni kell a szerencsétleneket? A technikai megvalósítás pedig ilyen szempontból triviális. Mindkettőnek a gyilkolászás a lényege. (Kivéve itt a támadottak oldalán persze.)
10.
10.
maktub
Valamivel még fel kéne dobni, mert ez így nem valami nagy szám.
9.
9.
PaprikaJancsi
#7: Ez egy filmről van csinálva, de ne zavarjon.
8.
8.
goblinfing
Ha valakit érdekel igazán jó multis horror ajánlom a Dead By Daylight nevű játékot ami kissé jobban néz ki mint ez a valami.
7.
7.
user101
Továbbra is azt gondolom, hogy az ilyen szemetek készítőit minimum egy zárt intézetbe kellene zárni, meg azokat is akiknek erre van igényük. Nagyon kellene már egy nemzetközi fogyasztóvédelmi hivatal ( az esrb meg a pegi egy vicc ), akinek az engedélye nélkül nem lehet ilyen mocskot és félkész hulladékot kiadni...
Egy háborús játékban még megértem ( ha nem csak arra van kiélezve ), de ebben teljesen indokolatlan az erőszak, pláne ilyen mértéktelenül durva formában. Nem lenne szabad, hogy egy játék egyedüli értelme legyen... Szomorú!
6.
6.
PaprikaJancsi
#4: Semmi köze a Hatred-hez, mivel ez egy thrillert dolgoz fel, ahol nem egy csávóval lövöldözünk ártatlan embereket, gyerekeket, anyákat. Meg nem olyan ronda, és darabos, remélhetőleg sokkal jobban is van optimalizálva.
Személy szerint nekem tetszett ez a gameplay trailer, azt mondjuk nem értem, hogy miért feküdt az ágy alá, ha úgyis átlát a falakon.
4.
4.
Dízel
Na, jöhetnek a Hatred savazók. Mert ez is kb ugyan az a szint.
Amúgy meg a taktika része tetszik, mármint, hogy tudsz elrejtőzni.
3.
3.
crytek
Valami jó single game jöhetne ezzel a témával.
2.
2.
Angelwing
1.
1.
h.jozsa
ingyen.....talán,esetleg!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...