E3 2016: Folytatást kap a Grow Home?

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 13.
  • Pletyka
Link másolása
A legújabb szivárgásnak köszönhetően esélyes, hogy a Ubisoft tavalyi kísérleti projektje folytatást kap Grow Up címmel. Legalábbis az európai korhatár-besorolásért felelős hivatal honlapja szerint.

A Leak-3-at nem lehet megállítani, ezúttal a Grow Home folytatását szellőztette meg a PEGI honlapja. A korhatár-besorolásért felelős hivatal bejegyzése szerint a Grow Up az "egyéb" műfajba tartozik, és gyermekek is játszhatnak vele.

Az első rész sztorija szerint egy BUD (Botanical Utility Droid) nevű robotot azért indítanak útjára a galaxisban, hogy új növényfajtákat keressen, amikkel aztán benépesíthetik az anyabolygóját, és felfrissíthetik annak légkörét. A cél az volt, hogy az űrhajónkig növesszük a futóbabot. A Grow Up PC-re, Xbox One-ra és PS4-re készül.

Az érdekes platormer második része vélhetőleg még összetettebb lesz, de azért várjuk meg a hivatalos bejelentést, amire a Ubisoft konferenciáján kerülhet sor ma éjjel.

1.
1.
Úgy egy hónapja sikerült beszerezni a Humble Bundle-nek köszönhetően. Imádnivaló kis játék, ha nem rontják el, jöjjön csak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...