Grow Up PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Ubisoft kísérleti játékának, a Grow Home-nak a folytatása.

Íme, a Games with Gold júliusi kínálata

A Games with Gold júliusi felhozata kicsit visszafogottabb játékkínálatot ígér, mint az elmúlt hónapok, de így sem nagyon lehet oka panaszra a tagsággal rendelkezőknek. Lesz itt Kane & Lynch 2 és LEGO Pirates of the Caribbean is.

Grow Up teszt

Kis piros űrhajó suhan a végtelen sötétségben. MOM (a repülő fedélzeti számítógépe) épp 12096. alkalommal veri meg BUD-ot (a pilótát) amőbában, amikor beindul a riasztó. Az ütközés elkerülhetetlenné válik.

Több mint fél órán át mozog a Grow Up

A héten érkezik a Grow Home folytatása, melyben már egy teljesen nyitott világot fedezhetünk fel robotunkkal, aki egy csomó új képességet is szerezhet. Most egy minden részletre kiterjedő bemutatóval szolgálhatunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Túl vagyunk a hónap első kiemelt megjelenésén, nézzük, mi jóval folytatódik ez a hónap! Örülhetnek a Forma 1-rajongók, folytatódik a Ubisoft furcsa platformere, és a PS4-esek is kapnak egy exkluzívot.

Augusztusban jön a Grow Up

Az idei E3-on mutatkozott be a kísérleti projektből teljes játékká vált Grow Home folytatása, a Grow Up, ami a Ubisoft tájékoztatása szerint a jövő hónap közepén jelenik meg.

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Folytatódik a Grow Home

Hivatalosan is megerősítették a minap felröppent pletykákat, valóban folytatást kap a Ubisoft Reflections kísérleti játéka. A Grow Up augusztusban érkezik, M.O.M. után kutakodunk majd.

E3 2016: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Alig tíz perc múlva kezdetét veszi a Ubisoft konferenciája is, ahol reményeink szerint nem csak a már bemutatott játékok, de teljesen új, eddig ismeretlen címek is előkerülnek. Talán kapunk egy Beyond Good and Evil-folytatást is.

E3 2016: Folytatást kap a Grow Home?

A legújabb szivárgásnak köszönhetően esélyes, hogy a Ubisoft tavalyi kísérleti projektje folytatást kap Grow Up címmel. Legalábbis az európai korhatár-besorolásért felelős hivatal honlapja szerint.