E3 2016: PC-re is jön a Gears of War 4

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 13.
  • Videó
Link másolása
Rod Fergusson, a The Coalition fejese a Microsoft konferenciáján hintette el, hogy Windows 10-re is megjelenik a Gears of War 4, ráadásul egy brutálisan látványos gameplay videót is hozott magával.

A PC-sek összetehetik a kezüket: hivatalossá vált, amit már régóta sejtettünk. Igen, Windows 10-re is elkészül a Gears of War 4, raádásul az Xbox One-os verzióval egyszerre kerül a boltokba, azaz október 11-én.

Ha eddig nem jött be a TPS grafikája, most megnyugodhatsz, az új verzió sokkal látványosabb grafikával operál, mint egy éve. A harcok iszonyúan erőszakosak, ormótlan rémségeket írtunk benne.

A gyűjtők egy Gears of War 4 témájú Xbox One-kontrollert is vehetnek hozzá, amit akár General RAAM-on is tesztelhetnek a Killer Instinctben.

5.
5.
redsovi
Jöhet a trilógia is hdba
4.
4.
zsocc-nrg
Sejthető volt. De ezek után már tényleg hozzácsaphatnák pc-n a kollekcióhoz a 2-3. részt is bár feltételezem hogy elgondolkoztak a remastered verziókon.
3.
3.
Macifasz
Titkon reménykedem egy igényes, jól kidolgozott gépigénnyel rendelkező, dobozos verzióban. Persze tudom, bilibe lóg a kezem...:-D
2.
2.
crytek
Tegye fel a kezét aki meglepödött...
1.
1.
Megmondókapitány
Végre, hogy hivatalossá tették amit mind tudtunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...