E3 2016: Bemutatkozott a Forza Horizon 3

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi szóbeszédek beigazolódtak, tényleg Ausztráliában égethetjük a gumiabroncsot a Forza Horizon 3-ban, amely az Xbox One mellett Windows 10-re is elkészül. Itt az első gameplay!

A Forza Horizon 3-ban már nem csak sportkocsikkal nyomulhatunk, hanem homokfutókkal, raliautókkal és terepjárókkal is - a felhozatal 350 verdát számlál. Mondjuk Ausztrália kiváló terep egy kis off-roadozásra, a helyszínek kellően változatosak, a grafika látványos, ráadásul négyfős kooperatív kampányt is találunk a versenyjátékban.

Ebben a játékban debütál a 2017-es Lamborghini Centenario is.

Megjelenés szeptember 27-én Windows 10-en és Xbox One-on.

 

13.
13.
PS4jacksony
Nagyon jó ötletnek tartom,hogy Motorstormos feelinget is vittek a játékba.
Ez a sorozat amúgy is maga a kánaán !
11.
11.
simon 555
#10: Én úgy vagyok vele, hogy ha 1.5 éve tudtam volna, hogy minden XO játék jönni fog PC-re is akkor tuti nem veszek XO-t hanem inkább rakok hozzá és veszek egy PC-t.
Az árából a VGA már meglett volna.
10.
10.
#8: Helyette kell egy gép ami sokkal többe fáj. Persze akinek van annak nem kell még egy :)
9.
9.
Yanez
Ez a trailer nagyon bejövős! Úgy néz ki kellesz vennem egy gamer pc-t + XO joyt! Le a kalappal!
8.
8.
ATi0021
#3: Windows 10-et odaadták ingyen. Ha jön minden PCre miattam legyen, fizetek érte. Inkább mint megvetetnek egy konzolt 130ezerét, ami csak 1-2 cím miatt kell.
5.
5.
Gabesz202
Nagyon várós! A PC-s lehetőség pedig még egy pozitívum. Ügyes mostanság a Microsoft!
4.
4.
godach
Én nagyon örülök neki, hogy végre a PC-sek is élvezhetik a minőségi Arcade száguldást, hisz sajna az utóbbi években elég kevés volt ezekből.
3.
3.
GAMEROD
Igen, muszáj lesz megvenni eredetiben a virágboltosoknak is, de az sem árt ha a Windows is eredeti, mert a Windows store egy elszigetelt részt képez a PC-n, teljesen más és rejtett megoldásokkal mint az eddig megszokott. Jönni fog a Dead Rising 4 is és minden nagy cím mostmár. És maga a Windows operációs rendszer fogja megakadályozni a buherációkat is, tehát moddolás és warez kizárt. De a játék fájljai is jól el lesznek rejtve.
2.
2.
ATi0021
Még mindig alig hiszem el, hogy PC-re is kiadja a Microsoft. Már alig várom szeptembert, hogy bejárhassam Ausztráliát. Végre lesz PC-re is egy minőségi autós játék..... Első napos vétel lesz! :)
1.
1.
Neo1989
Mondtam h lesz 2 évente váltják egymást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...