Forza Horizon 3 PC, XBOXONE

A sorozat harmadik része Ausztráliába kalauzol el minket - ezúttal már PC-n is!

Hamarabb jön a Forza Horizon 5, mint gondolnánk?

Hiába villantották meg korábban a Forza Motorsport legújabb részét, egy általában megbízható információkkal rendelkező ipariági bennfentes szerint könnyen beelőzheti a Forza Horizon 5 megjelenése a szimulátor premierjét.

Távozik a Microsoft Store-ból a Forza Horizon 3

Akárcsak a széria előző részeit, úgy hamarosan a Forza Horizon 3-at is utoléri a Microsoft kaszája, és nem lesz már elérhető redmondiak digitális áruházában. Addig viszont egy hatalmas kedvezménnyel csaphatunk le a játékra.

Brit toplista: az élen nyitott a FIFA 20

Nem meglepő, hiszen valahányszor csak új FIFA-játékot ad ki az EA Sports csapata, garantáltan megszerzik a toplista első helyét több héten keresztül. A focis játék mellett nagyot mentek még az xboxos címek is.

Jövő héten bejelenthetik a lemezmentes Xbox One-t

Már szinte teljesen biztosra vehetjük: a Microsoft hamarosan előrukkol a teljes mértékben a digitális könyvtárra támaszkodó, lemezmeghajtó nélküli Xbox One S-sel. A bejelentés jövő héten várható, és megvan már az irányár is.

Újabb mérföldkőnél a Forza Horizon 3

Alig pár hónappal ezelőtt jelentettük, hogy kilencmillió játékost számlál a Forza Horizon legutóbbi kiadásának rajongótábora. Úgy tűnik, a közeledő negyedik felvonás megjelenése még jobban megdobta az érdeklődést.

9 millió játékosnál jár a Forza Horizon 3

Ugyan az E3 óta tudjuk, hogy a Playground Games már a Forza Horizon-sorozat negyedik felvonásán dolgozik, de ettől még mindig rengetegen nyúzzák a két éve megjelent harmadik részt, amit eddig több mint 9 millióan próbáltak ki.

Forza Horizon 3 - megérkezett az Xbox One X-javítás

Már tölthető a Forza Horizon 3 ingyenes frissítése, amely után a versenyjáték kihasználja az Xbox One X hardverét. A framerate ezután sem változik, viszont natív 4K-ban fog futni a gépen.

Brit toplista: a második helyen kezdett az új Forza

Gyengébb rajtot produkált a Forza Motorsport 7 az Egyesült Királyságban, mint a sorozat korábbi részei, de ez legyen a Microsoft legnagyobb problémája: nagyon úgy tűnik, hogy épp a Forza Horizon 3 terelte el a vásárlók figyelmét.

Brit toplista: élen nyitott a FIFA 18

Ugyan a tavalyi eladásokhoz képest komolyan esett a kereslet a FIFA 18 iránt, még így is simán bezsebelte a játék az első helyet a brit toplistán. Ezzel a Destiny második részét és a feltörő Forza Horizon 3-at sikerült megelőznie.

Brit toplista: az év rajtjával nyitott a Destiny 2

Kapásból a brit eladási toplista élén nyitott, és az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Destiny 2 az Egyesült Királyságban. Ennek ellenére az első rész sikerét nem tudta megismételni a cím.