Forza Horizon 3 PC, XBOXONE

A sorozat harmadik része Ausztráliába kalauzol el minket - ezúttal már PC-n is!
Típus:

Jövő héten bejelenthetik a lemezmentes Xbox One-t

Már szinte teljesen biztosra vehetjük: a Microsoft hamarosan előrukkol a teljes mértékben a digitális könyvtárra támaszkodó, lemezmeghajtó nélküli Xbox One S-sel. A bejelentés jövő héten várható, és megvan már az irányár is.

Újabb mérföldkőnél a Forza Horizon 3

Alig pár hónappal ezelőtt jelentettük, hogy kilencmillió játékost számlál a Forza Horizon legutóbbi kiadásának rajongótábora. Úgy tűnik, a közeledő negyedik felvonás megjelenése még jobban megdobta az érdeklődést.

9 millió játékosnál jár a Forza Horizon 3

Ugyan az E3 óta tudjuk, hogy a Playground Games már a Forza Horizon-sorozat negyedik felvonásán dolgozik, de ettől még mindig rengetegen nyúzzák a két éve megjelent harmadik részt, amit eddig több mint 9 millióan próbáltak ki.

Forza Horizon 3 - megérkezett az Xbox One X-javítás

Már tölthető a Forza Horizon 3 ingyenes frissítése, amely után a versenyjáték kihasználja az Xbox One X hardverét. A framerate ezután sem változik, viszont natív 4K-ban fog futni a gépen.

Brit toplista: a második helyen kezdett az új Forza

Gyengébb rajtot produkált a Forza Motorsport 7 az Egyesült Királyságban, mint a sorozat korábbi részei, de ez legyen a Microsoft legnagyobb problémája: nagyon úgy tűnik, hogy épp a Forza Horizon 3 terelte el a vásárlók figyelmét.

Brit toplista: élen nyitott a FIFA 18

Ugyan a tavalyi eladásokhoz képest komolyan esett a kereslet a FIFA 18 iránt, még így is simán bezsebelte a játék az első helyet a brit toplistán. Ezzel a Destiny második részét és a feltörő Forza Horizon 3-at sikerült megelőznie.

Brit toplista: az év rajtjával nyitott a Destiny 2

Kapásból a brit eladási toplista élén nyitott, és az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Destiny 2 az Egyesült Királyságban. Ennek ellenére az első rész sikerét nem tudta megismételni a cím.

Forza Horizon 3 - Final Fantasy-járgány érkezik

Érdekes járgánnyal bővül a Forza a Horizon 3: hamarosan a legutóbbi Final Fantasy-játék ikonikus járművével, a Regaliával is száguldozhatunk az ausztrál tengerparton.

Forza Horizon 3 - májusban jön az új kiegészítő

A tavaly év végén megjelent Blizzard Mountain kiegészítő után most májusban debütál a Forza Horizon 3 második expanziója. A Hot Wheels gyerekkorunk legszebb autós emlékeit idézi majd fel.

A Forza-sorozat sem marad Porschék nélkül

Miután a Sony bejelentette, hogy a Gran Turismo Sportban benne lesznek a német autógyár verdái, a Microsoft is gyorsan reagált. A redmondiak hat évre írtak alá a Porschével, a Forza-sorozat tehát bebiztosítva!