Resident Evil - A harmadik filmről...

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Információk érkeztek a Resident Evil: Extinction-ról, melyben az emberiség utolsó szilánkja úgy dönt, hogy felveszi a kesztyűt a világunkat elárasztó zombikkal szemben.
Információk érkeztek a Resident Evil: Extinction-ról, melyben az emberiség utolsó szilánkja úgy dönt, hogy felveszi a kesztyűt a világunkat elárasztó zombikkal szemben.

Paul W.S. Anderson történetíró elmondása szerint a következő részben az Umbrella Corporation elveszíti az irányítást a T-Vírus felett, mire az elszabadul és a szó szoros értelmében végiggyalulja a bolygót. A csekély számú túlélőtábor agyonfegyverezve járja a vidéket, hogy minél elhagyatottabb helyekre (így a film főként a nevadai és a las vegas-i sivatagokban játszódik - csekkoljátok a fenti képeket!) kerüljenek, lévén ott nincs ember, mi zombivá váljon.

Megtudtuk továbbá, hogy a helyszíneket a készítők maguk is felépítették, majd kissé átalakították azokat: Las Vegas például félig le van égve, rombolva - érdekes lesz! Főszereplőnk újfent Alice (Milla Jovovich) leszen, akihez csatlakozik Claire Redfield (Ali Larter) és Jill Valentine (Sienne Guillory). A sorozatot trilógiává avanzsáló epizód jövőre kerül a mozikba.
16.
16.
Crisis
meg Jovovich ahogy lekaratézza a zombikat egy kicsit vicces szolni kéne hogy lőjje azokat a szerencsétleneket horrorfilmnek indult ,de nem lett belőle semmi.
15.
15.
Crisis
Én láttam az 1-2 részét és iszonyat gagyi volt zombik a 2-ben már csak elvétve vannak ,pedig a játék erről szólt a 3. előzetesét megnézve ismét szarra számítok a sivatagban játszódik ahol gondolom egy deka zombi se lesz.
14.
14.
KD
az RE filmek közül csak az 1- et láttam de attól se voltam elájulva ugyhogy ez se izgat annyira :S
13.
13.
halleluya
Imádom ezeket a filmeket
12.
12.
Mast3rmind
Láttam már én is "szép" játékot anno Cas$h :P
11.
11.
dracox
10.
10.
lewton6
Na végre valami info morzsa! Jöhet ezerrel! :)
9.
9.
Ca$h
Hmmm... értem és ez hogy jön ide???
8.
8.
Mast3rmind
Cas$h: anno nekem a Duke Nukem 3D volt a mindenem :) Az volt az egyik első játékom :P (vagy a Heretic 2 :P)
7.
7.
Ca$h
Annak idején nem röhögtél volna rajta, mivel a játék eszméletlenül szépnek számított. Egyébként mindenképpen pótold ezt a hiányt, mivel a RE2 a legjobban sikerült rész!
6.
6.
Mast3rmind
Leon kéne még :P Resident Evil 2 kimaradt az életemből nekem a 3-mmal lépett be igazána sorozat :P Utána PS2-őn meg volt már a Codename X és a 4. rész is :D Most WIKI-n megnézve a régi Leon és az újjat röhögő görcsöt kaptam :D



http://en.wikipedia.org/wiki/Leon_Kennedy
4.
4.
Ca$h
Ne felejtsuk el, hogy a RE3-as Carlos is benne lesz, akit a film második filmjében ismerhettünk meg. Ezen kívül lehet, hogy Wesker is benne lesz, akire gondolom sok RE rajongó emlékszik még. Kíváncsi vagyok hogy belőtték-e neki már a G-Virust, ami tulajdonképpen Alice-t is megváltoztatta, csak még nem tértek ki erre a dologra.
3.
3.
Ca$h
Oooooooh... akkor most mi van? Claire benne lesz de Chris nem? Akkor viszont lehet hogy belerakjak azt a vonalat, ami a RE2-ben volt, hogy Claire az eltunt batyjat keresi. Zsiraly! :) Lassan egyutt lesz a csapat, már csak Leon hiányzik! ;)
2.
2.
fojesz
Oh, kicsit frissítettem a hírtet, lévén biztosra csak Claire szereplése vehető. Azonban a Chris-ről is pletykálnak, tehát elképzelhető, hogy is szerepel majd. :)
1.
1.
Ca$h
Aztaaaa... megjelenik végre Chris Redfield? Csuhij! Vajon Claire is benne lesz? :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...