E3 2016: Multiplatform lesz a Tekken 7

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 13.
  • Megjelenés
Link másolása
A konzolokon kívül PC-re is megjelenik a Tekken hetedik része - sajnos azonban csak a jövő év elején. A Microsoft sajtótájékoztatóján Heihachi és Akuma összecsapásába nézhettünk bele.

A Tekken 7 2017 elején jelenik meg PC-re (Steamen), PS4-re és Xbox One-ra. A Microsoft konferenciáján Katsuhiro Harada, a sorozat atyja a játék sztorimódjából adott egy kis ízelítőt, amely révén Heihachi és Akuma összecsapásába kukkanthattunk bele.

Talán érdekelni fog, hogy az Xbox Live Gold-előfizetői a héten ingyenesen tölthetik a Tekken Tag Tournament 2-t.

10.
10.
beba1997727
hogy kel le huzni ezt jatekot
9.
9.
Nothing
Őszintén remélem, megmaradnak a klasszikus stílusnál és ez a kissé rajzfilmes megjelenítés csak teaser. Az SF-nek jól áll, de a Tekken más tészta. Akuma meg jó karakter hazai pályán, viszont ide valahogy nem igazán passzol.
Meglátjuk. Én rossz (vagy akár közepes) Tekken játékkal még nem találkoztam. :)
8.
8.
roli33
#7: Köszi, van is egy olyan csomag, hogy "Fighting Edition" PS3-ra, benne van a 6, a Tag Tournament 2 és bónusznak a Soul Calibur 5 is. Azt bezsákolom. :)
7.
7.
A Pulyka
#5: Megmondom oszinten, fingom sincs hogy van e stoory mod a 6. ban, mert az 5,6 nalam kimaradt teljesen, a tag tournament karpotolt, es szeriintem sokkal jobb is, mivel ott megtalalhato az addigi osszes karakter, es csak ebben lehet 2vs2 meccseket jatszani. En inkabb azt tanacsolnam, hogy ezt vedd meg, ha nem erdekel annyira a story.
Nagyon konnyen raerzel az iranyitasra, es ha folyamatosan gyakorolsz egy karakterrel, de valoszinu hogy tobb is fog tetszeni, akkor egy ido utan nagyon latvanytos bunyokat fogsz tudni osszehozni. A mortal mas iranyitasu, ott az ugras is fontos szerepet jatszik, igy eltart majd egy par oraig, mire megszokod, nem fogod tudni letenni.
5.
5.
roli33
#4: A Mortal után tényleg a legjobb verekedős játék szerintem. Utóbbi részekkel nem játszottam az az igazság de most tervezem beszerezni a 6-ot. Nehéz belejönni? Valami story mód szerűség van?
4.
4.
A Pulyka
Jo kis game lesz. Ezert most biztos kapni fogok, de nalam az ossze tobbi bunyos jatek csontsovanynak tunik a Tekken-hez kepest. Nagyon szeretem a mortal kombatot is, meg egy ideig sokat is Injustice-oztunk a haverokkal, igy van velemenyem mas verekedos jatekokrol is,de kozel sincs ilyen szep bunyo szerintem egyikben sem. Rengeteg stilus, a sima boxtol kezdve,a capoeiraig, van minden, es nem egysiku mozgas. A legtobb kakarakter 200 feletti egyedi mozdulattal a stilusaikhoz igazitva, es ezeket remekul kombinalhatjuk nagyon latvanyosan. Nem beszelve a fogasokrol, es a faszan kinezo toresekrol, amiknel a kamera beall valami latvanyos nezetbe.
Ebbol a 7. reszbol sajnos jopar remek karakter kimaradt. Mi a tag tournament 2-ot nyomjuk, amiben ha jol tudom 52 rosszarcu kozul valogathatunk, es ez jol kitolja a jatek szavatossagat.
Vegyetek meg, uljetek ossze a spanokkal, elotte lojetek el egy vaskos dzsojat, es mehet csata.:D
3.
3.
pucu9011
Engem eddig sem pörgetett annyira ez a játék, de e videó láttán most már abszolút felejtős..
2.
2.
pendrivedealer
Hát a videó alapján közelebb fog állni a Street Fighter-hez, mint a Tekken-hez. Engem ezzel még korán sem tudtak megvenni.

1.
1.
Megmondókapitány
Nem meglepő, hisz már a fejlesztés elején mondták, hogy az UE 4-nek köszönhetően meg tudják csinálni pc-re is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...