E3 2016: Jövő hónapban jön a We Happy Few

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 13.
  • Videó
Link másolása
Na nem a teljes változat, hanem a Game Preview keretén belül kipróbálható korai, kezdetleges verzió. De ahogy láttuk a Microsoft E3-as konferenciáján, a BioShock hangulatát beteg atmoszférával kiegészítő játék már most is fantasztikusan fest.

A Contrastot is jegyző Compulsion Games legújabb játékáról, a We Happy Few-ról már jó ideje tudjuk, hogy BioShockra hajazó, elképesztően elborult atmoszférával megfejelt kaland lesz. A történet az alternatív '60-as évek Angliájában játszódik, ahol a valóság és a fantázia szinte összemosódott. A lakosság egy drog hatása alatt éli mindennapjait, főhősünk azonban úgy dönt, véget vet a mámorító kábulatnak és megszökik. Döntésének azonban komoly következményei lesznek.

A játék PC-re és Xbox One-ra készül és július 26-án a Game Preview keretén belül már meg is leshetjük, pontosan mit is kínál majd.

8.
8.
Dark_Temptation
na ez az egy amiért ÉRDEMES lenne boxot venni! ja várjunk pc-re is jön.... XD még mindig nem éri meg... Viszont ez a játék hatalmasnak tűnik eddig! kíváncsian várom!
6.
6.
Yanez
#5: Az tőlük van? Akkor majd pótolom!
5.
5.
Necreon
#4: Ajánlanám az előző játékukat is, a Contrast-ot, szerintem még messze jobb is mint ez lesz.
4.
4.
Yanez
Nálam azonnal mászthev lett, pedig az elején még néztem, hogy mi a rák ez, de aztán a pinyátás rész után leblokkoltam, mint pc a sok shift nyomogatáskor. Game-drogos vagyok, és ez lesz az egyik legpörgősebb cucc a témában! :)
3.
3.
PaprikaJancsi
Nagyon várom, engem meg vettek vele.
2.
2.
Red-E-Kamp Van
A napokban eszembe jutott és nagyon hiányoltam, hogy nincs róla információ.
A nyáron később már nem lesz lehetőségem játszani vele, valószínűleg, de legalább már van dátum, így tudom mit szerzek be a következő szabadidőmben.
1.
1.
Drazhar
Számomra az MS-show egyik (ha nem a) legjobbja volt, tiszta Bioshock-megidézés, a pinata-s rész is mekkora volt már!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...