We Happy Few PC, PS4, XBOXONE

A Contrast fejlesztőinek második játékában egy retrofuturisztikus városba látogatunk el az 1960-as évek Angliájában.
Típus: Akció, Kaland, Platform

Jövő héten érkezik a We Happy Few utolsó DLC-je

November 19-én fut be a PC-re, Xbox One-ra és PS4-re a We All Fall Down, a We Happy Few utolsó kiegészítőcsomagja. Ezúttal Victoria Byng szemszögéből követhetjük az alapjáték harmadik fejezetét követő eseményeket

Jövő héten kiegészül a We Happy Few

Alaposan megváratták a rajongókat a We Happy Few készítői, a játék első letölthető kiegészítése ugyanis bő fél évvel a megjelenés után válik majd letölthetővé. Egy "robotinvázió" körül forog a They Came from Below története.

We Happy Few teszt

A Compulsion Games egy olyan brit szigetre csábít, amely megsínylette az elvesztett háborút, míg a lakók súlyos drogfüggővé váltak. Jobb lesz nekünk, ha angolosan távozunk, de ne siessünk annyira, időzzünk el a részleteken!

Launch traileren a We Happy Few

A holnapi megjelenése előtt megkapta utolsó előzetesét a Compulsion Games régóta várt alkotása, a We Happy Few. A trailer alapján úgy tűnik, megérte a két év korai hozzáférésű állapotot átvészelnie a rajongóknak.

We Happy Few - élet a megjelenés után

A héten jelenik meg az elmúlt két esztendőt korai hozzáférésben töltő, időközben rengeteget változó We Happy Few, aminek a megjelenése után is kapunk majd fizetős és ingyenes tartalmakat.

Újdonságokkal teli traileren a We Happy Few

A játék legújabb trailerében több apróbb játékmeneti részletet is megismerhetünk, így végre pontosabb képet kapunk arról, hogy mire is számíthatunk a Compulsion Games hosszasan fejlesztett projektjétől.

E3 2018: Fejlesztői interjún a We Happy Few

A Shacknews mikrofonvégre kapta a Compulsion Games kreatív igazgatóját és producerét, akik jó néhány eddig nem látott játékmenet-pillanat társaságában mesélnek játékukról.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Akcióban a We Happy Few

A tegnapi Microsoft-konferencián nemcsak megjelenési dátumot és friss, ropogós előzetest kapott a Compulsion Games utópisztikus kalandja, a We Happy Few. Egy kipróbálható demó is ott van Los Angelesben, amit most a fejlesztők is bemutatnak.

E3 2018: Augusztusban érkezik a We Happy Few

A Microsoft idei E3-as konferenciáján egy vadiúj trailerrel köszönt be a We Happy Few is. A Compulsion Games játéka ezúttal megjelenési dátumot is kapott - augusztus 10-én látogathatunk el a félelmetesen boldog Londonba.