E3 2016: Single kampány is lesz a For Honorban

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 13.
  • Videó
Link másolása
Végre bizonyossá vált, amit korábban is sejtettünk: egyjátékos kampányt is találunk a For Honorban. Ráadásul nem is akármilyet, kardélre hányjuk az ellenséget, felperzselt falvakat hagyva magunk után.

Habár a tavalyi E3-on multiplayerre kihegyezett alkotásként hivatkoztak a For Honorra, most már tudjuk, hogy single kampányt is találunk az akciójátékban. A sztori egy Apoleon nevű harcosra koncentrál, aki valahogy belekeveredik a vikingek, a lovagok és a szamurájok évezredes háborújába.

A gameplay bemutatóban egy agresszív viking flotta tör be egy szamuráj erődbe, véres rendet vágva az ellenség soraiban, felperzselve mindent, ami az útjukba áll. A hangulat és a látvány elsőre a Ryse-ot juttatta eszembe, ami nem feltétlen baj, hiszen bármikor szívesen befizetünk egy ilyen brutális hack 'n' slashbe. 

A For Honor 2017. február 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az alfatesztre már lehet jelentkezni.

5.
5.
darklord947
#4: Hát nem tudom, de tudtommal a valóságban se nagyon tudnál egy tökig felpáncélozott embert csak úgy kettévágni
4.
4.
ollie92
Iszonyú gagyinak találom, hogy egy 18+ játékban, ami a mészárlásról szól, nem lehet végtagokat lecsapni. RYSE-ban volt pár scriptelt rész, de abban is kevés.
Ez a játék hozhatta volna a mókát, de így csak a monoton, RYSe féle menetet látom :( Komolyan, még a Witcher-ban is lehet kaszabolni, ahol nem csak végtagokat, hanem konkrétan ketté bassza Geralt az embereket olykor.
3.
3.
elgeri
Anno ahogy legelőször megláttam ezt a játékot rögtön abban bíztam, hogy kapunk egy Ryse "folytatást" :) Talán igazam lesz!
2.
2.
Neo1989
1.
1.
Hidan88
Legyen is Hangulatos=) és Látványos csak maradjon igy is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...