E3 2016: God of War - Kratos visszatért!

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 14.
  • Videó
Link másolása
Erős nyitással indította a Sony az E3-as konferenciáját, hiszen felvezetésként a korábban sokat pletykált vadonatúj God of Warral indult a kiadó előadása. Kratos ezúttal a skandináv mitológia teremtményei között tesz majd rendet.

Bár nem ez volt a legjobban őrzött Sony-titok, mégis kellemes meglepetés volt, hogy a kiadó már az E3-as előadás legelején bedobta a God of War egy ideje már pletykált új részét. A folytatás elhagyta a számozást, így simán csak God of Warként kell majd hivatkozni rá. Az új felvonás hőse továbbra is Kratos, viszont láthatóan sokat öregedett a félisten, akinek már családja is van, hiszen a bemutatóban éppen fiával vadászik. A téma is változik, a görög helyett a skandináv mitológia adja az alapot.

Egyelőre nem tudni, mikor jön a játék, de természetesen PlayStation 4-exkluzív lesz.

88.
88.
Őrnagy
#47: Ez a költözés tényleg ökörség. Ha Görögben élnék, legfeljebb síelni járnék néha Skandináviába. De hát a félistenek útjai kifürkészhetetlenek :)
83.
83.
godach
#79: Egyébként igazad van. A lendület megmaradás törvényét is minden szempontból felrúgja a játék. Én valószínűnek tartom, hogy sem testnevelés, sem pedig fizika órán nem lesz tárgytéma. Mondjuk, ha így elgondolkodok, bioszban megfoghatják a diákokat, Kratos fiával és képességeivel.
76.
76.
godach
#70: Ugyan. Nem lett világvége, csak behúztam még egy spoilert :D
De ha nem most, a későbbiekben úgyis beleakadtam volna :)
72.
72.
Rockefeller
Illetve felmerül még egy kérdés, mi értelme olyan karakterrel játszani aki legyőzhetetlen, mert vagy hatalmas esélyt adnak neki, vagy az emberfeletti erejét használja fel, miközben a fiát őzeket vadászni tanitja (a fia miért lett csak halandó??). Meg még ok minden felmerül, ismerve az előző részeket nekem az a véleményem hogy ez még ha grafikailag nem is, történetileg egy összecsapott, erőltetett dolog.
71.
71.
Rockefeller
Na jó de az amikor harcol azzal az egyeddel, aki egy hatalmas sziklát cipel a vállán. Aztán lazán lefogja a fejénél fogva (tudom krátosz bivaly, de ezen lépjünk túl), akkor is érthetetlen, hogy utána miért a földbe csap egyet bele és mondjuk miért nem nyúl hátra az emberért. Anatómiailag is lazán kivitelezhető a dolog.
70.
70.
#69: Igazad van, sajnálom. Általában én szoktam kiakadni ezen, erre most én estem ebbe a hibába. Igyekszem jobban figyelni máskor.
69.
69.
godach
#68: Mondjuk azért az ilyen eszmecseréknél, egy SPOILER felirat igazán elférne.
(Súgok, még csak a 2. résznél járok :)
68.
68.
#55: Nem játszottam vele, nincs konzolom, YouTube-on néztem végig az összes részt. Most hogy mondod belelestem. Valószínűleg anno amikor jött a credits, csuktam is be az egészet. Ez most nagyon új nekem, pedig nem mai a játék.. Bocs. Mindenesetre sajnálom is, szerintem úgy lett volna teljes a sztori. Nagyon utálom, ha egy történetben nem merik kinyírni a főhőst. (És mivel volt alapanyag előzményre - és lett is - igazán maradhatott volna halott.)
67.
67.
DarkLord
Amúgy szerintem baromi jól áll Kratos-nak ez a koros kinézet, eddig is brutális figura volt, de nálam ez még tesz rá egy lapáttal, sokkal keményebbnek hat.
66.
66.
PS4jacksony
Amúgy Kratos nem úgy néz ki mint a 300-ba a főhős ? :) Kegyetlen ! :) :) :)
65.
65.
PS4jacksony
Jó lesz ez fintorgók ! Szokatlan a skandináva mint helyszín de bízok a készítőkben nem tudnak hibázni lehet a kis srác lesz Kratos utódja ??? Nagyon ilyen szagú......
Kratos ezúttal a skandináv isteneket nadrágolja el :) Öröm lesz nézni :)
63.
63.
Tokodboy
Attol hogy az ms a lelkedbe gazolt azzal hogy a box mint konzol megszunt letezni es ezert vorosodik a paprikajancsi fejed meg hindolkozhatnal jozanul. Az nem exkluziv ami tobb gepre megjelenik. Akkor a tenyleg csak az xboxra megjelent jatekokat minek hivod ultra exkluziv???????
62.
62.
Tokodboy
#57: kimoderált üzenet
61.
61.
DarkLord
Na már elég sokszor megnéztem ma, egyre jobban tetszik :D És ezáltal az ember azonnal akarná is ...
60.
60.
Rockefeller
A végén ahelyett hogy a hátához kapna hhoz a kis zsebpiszokhoz inkább belever a földbe. Jahogyezbutaszörny...
59.
59.
Skygameboy
Nagyot változott a GOW ,de szerintem kellett neki. Nem lett volna akkora élmény ha marad az egész a régiben csak most a Skandináv isteneket kell legyapni így legalább alig várom hogy kipróbálhassam milyen is lesz. Nagyon nagyon erősek a Sony címei idén
58.
58.
roli33
#48: Neem elavultak azok. Néha előveszem az első két részt, még mindig elvarázsol. Zene, látvány (akkoriakhoz képest), hangulat, gameplay, mind kiemelkedő, így ma is megállja a helyét az első két rész. :)
A demo végén lévő nagy hegyről az Olympus jutott eszembe. :D
6:47-nél van egy szárnyas valami a bal sarokban, az miféle lény?
57.
57.
PaprikaJancsi
#56: kimoderált üzenet
56.
56.
Tokodboy
#24: Egyik sem exkluziv mert jon pcre.
55.
55.
Tokodboy
#23: Vegigvitzed Te a harmadik reszt? Mert akkor szerintem tudnad hogy mi tortent vele. Nem az amit leirtal.
54.
54.
kamgecam
#52: Ja bocsi Hideo Kojima új ps4-es exkluzív játékát kihagytam, gondolom az sem tetszik igaz? :)
to much salt? :(
53.
53.
kamgecam
52.
52.
kamgecam
#32: Mindenki ismer itt Gyikrizsi, és persze elhisszük neked hogy a sony konferencia egy csalódás volt szintúgy God of War, az új Ip is szar, a The Last of Us is, igen mindezt elhisszük neked mert te elfogulatlan vagy.Köszönjük, most már mehetsz.
51.
51.
Aanash
Őszintén szólva ez az első God Of War amire felkaptam a fejem.
Bocsi mindenki, de eddig sose szerettem eme játék szériát, nálam a Castlevania a király.
De ez így most valahogy meg tudott fogni.
Eléggé idősnek tűnik Kratos, lehet hogy a történet végére átveszi a fiú a helyét.
Lehet hogy több évet fog felölelni ez a rész és gondolom lesznek folytatásai, amiknek meg kell ágyazni.
50.
50.
kulibuli
Na bas..a meg ez valami eszméletlenül jó. Most, hogy nem is olyan rég megváltam a boxtól idelye lenne beszerválnom egy ps4-et. (sorry microsoft én megpróbáltam mindent de ez van)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...